sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

"Viisilaukausta päähän riittää! Viisilaukausta - MINNE? Mummonpäähän!"

Sunnuntai alkoi mukavasti. Päätin, että tänään en laita kelloa soimaan vaan nukun niin pitkään, kun huvittaa ja sitten ihan rauhassa aamulenkille. Ensimmäisen kerran kelloa katoin ysin aikaan mutta jatkoin nukkumista ja puol kympin aikaa Villekin heräili ja päätin, että jos tässä alkais nousta. Rauhassa selailin facebookia ja nousin ylös ja puol 11 jälkeen vasta olin valmis lenkille. Huh, että lenkki melkeen tuntui rankalta, koska paikat on niin kipeinä, mutta en toki valita koska sehän on vaan mukavaa ku tietää tehneensä jotain. Eilen pyysin Villeä vähän hieromaan ja oli taas jumeja, heti niitä tulee kun alkaa treenaamaan. Mä ihan oikeesi meen nyt joku päivä sinne hierojalle, mutta mua vaan edelleen vähän pelottaa se. Lenkin jälkeen rahka-aamupalat nassuun ja rästi salkkareita kattomaan. Pienistä asioista pitää nauttia, eikä aina vaan valittaa niinku ihmisillä on tapana. Eilenki sanoin Villelle, että onpa kiva kun meillä on oma koti. Sitäkin taas harvoin ajattelee.

Ja sitten jos kertoisin vähän viime viikonlopusta. Tosiaan Villellä oli synttärit lauantaina 1.3 ja se täytti pyöreitä niin päätin jo aikoinani että nyt pidetään juhlat. Se ei kuulemman oo aikoihin oikeen juhlinu synttäreitään ja mä halusin muutenkin järjestää jotain. Lahjaa mietiskelin jo jonku aikaa kunnes keksin hankkia lahjakortin Musiikki Kullakseen ja kaverit ja vanhemmat halusi osallistua siihen myös. Saatiinkin kerättyä mukavat 600e , sillä Ville saa varmasti jotain kivaa. Kiitokset kaikille.

Hilla ja Mika tuli tänne perjantaina kuuden aikoihin ja meillä oli tehtävänä täyttää ja koristella kakut. Olin kerenny toisen täyttää ennen niiden tuloa ja toinen tekosalla kun ne jo ilmestyi.  Loppujen lopuksi se sokerimassan käsittely ei ollutkaan niin kamalan vaikeeta kun ajattelin (hah joo, Hillahan sitä kauli). Mun mielestä aika nätisti sen sai siihen kakun päälle ja vaikka Hilla valitteli, että se repeili, niin mun mielestä ne oli niin pieniä kohtia, että se ei haitannu kun leipojaa itseään :) Mika pyydettiin väsäämään valkoiseen kakkuun pikku kitara mustasta sokerimassassta, että tulee täysin sellanen kun kitaran pitää olla :) Piti siihen kieletki värkätä, mutta  se loppujen lopuksi oliki niin pieni, että ei siihe enää mitään kieliä pystyny väsätä. Mutta kakut onnistui hyvin ja maistuikin hyvältä. JES!

                                              Täyte: Mansikkakermavaahto, mangopiltti ja geisha

                                          Täyte: Suklaakermavaahto, lakritsijauhe (joka ei maistunut) ja banaani

 Väänsin vielä perjantaiyöllä lihapullat, jotka ei sitten maultaan ollutkaan niin kamalan makoisia, koska olin ilmeisesti unohtanut suolan kokonaan :(

Lauantaina väsättiin aamupalat ja aloin sitten heti värkkäämään makaronisalaattia, paistelemaan pizzat ja patongit valmiiksi. Kolmen jälkeen Villen äiti ja iskä tuli Tinjan ja Roopen kanssa kakkukahveille. Iik, mä en olis millään halunu korkkaa kumpaakaan niistä kakuista, mutta just ja just raskisin :)






Puhalettiin ilmapallot ja lapset innostukin sitten leikkimään niillä ja saamaan yhden jopa rikki :) En ollu tajunu kuinka pieniä noi hopeat pallot oli ja valitettavasti ei Hillan kanssa saatu niihin ilmaa ollenkaan. Ville ja Mika sai puhaltaa sitten keuhkonsa ja päänsä kipeiksi.




Ei ees tullu mitään paniikkia ja oikeastaan kaikki oli valmista kun porukkaa alkoi tulemaan. Tuula ja Matti ilmestyi aika lailla heti kuuden maissa ja muita tipotteli sitten illan mittaan. Tarjolla oli suolasta ja makeaa.

Suoleaset:
Makaronisalaattia, lihapullia, pizzaa, yrttivoipatonkeja, suolakekseja, voileipäkeksejä, hapankorppuja ja levitteitä.
Makeaa tarjoilua edusti: Kaksi täytekakkua kitara-aiheella, rockyroadia, (Maraboun tummaasuklaata ja fazerin sinistä lakulla ja pähkinällä joka oli muute sairaan hyvää) keksejä ja macaroneja.






Kahvittelujen ja syöminkien jälkeen tehtiin boolia, josta ei edes taida olla kuvaa. Tuli taas ihan paskasti käytettyä kameraa. Booli kuitenkin sisälsi viinaa, veriappelsiini likööriä, vichyä, metsämarja mehua ja koristeena pakastemarjoja. Oli ihan hyvää, vaikka oikea versio olis ollut appelsiinilikööriä ja mustikkamehua, mutta niitä ei löytynyt meijän kaupoista.





Ville sai synttärikruunun päähänsä ja annettiin lahja ja ilta jatkui mahtavalla meiningillä.







Oli mun mielestä kyllä erittäin onnistuneet synttärit ja porukkaakin pääsi paikalle ihan mukavasti. Kukaan ei ees hinkunu baariin vaan ihan omat tanssibileet oli täällä! Muutamat jäi yöksi, mutta ihan turhaan mietin että mahtuuko tänne ja salihuonekin raivatiin sen takia, mutta se oli kuitenkin ihan tyhjillään, eli hyvin mahtuu ja mahtui.






 Illan pääesiintyjänä toimi Slash!!



Aamulla kun herättiin oli Villen ensimmäiset sanat taas jälleen, että on nälkä ja haluan pizzaa:) Noh, mehän lähettiin sitä sitten hakemaan Hannen ja Mikan kanssa. Mä kovasti pohdin että mitä otan ja että parempi vaan ku laittaisin puuroa itteleni tai jotain muuta mutta ei sitten napannut, mutta tilasin kuitenkin vaan kebabsalaatin. Ville sai ilmasen pizzan ja sitähän mä sitten kuitenkin rohmusin ja oma annos jäi melkeen syömättä. Sitten kakut piti tietenkin syödä pois ja voi hirviä sitä turvotuksen määrää. Tänään aamulla katsoin mun vatsaa että jaa se alkaa näyttämään normaalilta. Tän kaiken paskan johdosta päätin taas sunnuntaina, että ei herkkuja ja ei viinaa! Alotin tiistaina jopa detoxkuurin ja koitan tehostaa sitä syömällä vaan kalaa ja olemalla juomatta kahvia, mustaa teetä ja hiilihappojuomia. Huh, kyllä sitä kahvia on vähän jo alkanu tekee mieli. Innostuin myös tilamaan itteleni sähköröökin kun Hanne sitä poltteli ja tiesi neuvoa mitä sitä kannattaa tilata ja ajattelin, että sehän passaa hyvin tähän detoxkuuriin, mutta paskat kuuri loppuu maanantaina ja rööki ei oo vielä tullut, mutta on tästä detoxista kuitenkin jonkinlaista apua ollu.

Huhu, jos ens viikolla alottaisin Hennin laittaman haasteen ja saisin useamminkin kirjotettua. Katsotaan ;) Nyt syömään, tässä menikin kauemmin ku ajattelin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti