lauantai 22. maaliskuuta 2014

Haaste ~ Day twelve

Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."


AAMU
Eilen ajattelin, että kun oli niin magee aurinkoinen ilma, että pitäiskö olla niin reipas että menisin kävellen töihin ja kun on aamuvuro niin sitten olis kiva käppäillä himaan hienossa ilmassa. Noh, olihan sitä sitten luvattu että paskaa tulee taivaalta ja niin pois päin ja päätin aamulla vaan ottaa auton ja onneksi otin, ilma on ollu ihan paska. Sais toi lumi jo loppua :/




RUOKA
Seiskalta menin salille ja piti pakata eväät mukaan kun sieltä suoraa lähdin Ahonperälle saunomaan ja ajattelin, että ollaan siellä sitten sen verran kauan että pitää syödäkin, mutta Lotta ja Junsku olikin tulossa meille kylään niin kerkesinkin sitten kotiin syömään, mutta jaksanu enää mitään lautasia turhaa :D



TÄRKEINTÄ
Ihan tosi kivaa että Lorde ja Junu tuli pitkästä aikaa kylään, ei ne täällä iltaa ookaan ollu istumassa pitkään aikaan. Otti vielä niiden uuden hauvan Heron mukaan, josta Mölli ei oikeen tykänny, on tuolla yläkerrassa jossain piilossa ;)



PÄIVÄ
Meillä oli ihana perjantai töissä. Lapsia oli tänään vähän ja otin muutaman tunnin ylsää ja lähtin jo 12 jälkeen kotiin. Piti tulla siivoomaan, mutta päätinkin sitten, että en jaksakaan, että odotan ku Ville tulee kotiin ja siivotaan yhdessä, ku mä oon hoitanu ton siivoamisen yksinäni jo niin monena viikkona. Päätin sitten ottaa päikkärit.



ILTA
Tosiaan menin salille ja oli treffit Anniinan kanssa, josta suoraa Ahonperälle tynnyrisaunomaan. Saunomiset oli harmittavan pikaiset kun piti keretä kotiin ennen Junskua ja Lottaa, mutta eipä tuo haittaa, saunomaan päässee koska haluaa. 



Mukavaa istua iltaa ja höpötellä musiikkia kuunnellen pitkästä aikaa. Lähettiin vielä käymään Medusassa laulamassa karaokea, joka jatkuu vielä meillä. (Paska Medusa jossa ei saa light limuja!! Ja yhtäkkiä muistukin mieleen, että joskus aikoinani oon siitä mesonu siellä kun sellaisa ei oo)




NAAMA & HIUKSET



Metukkaan lähössä.

PÄIVÄN KUVA


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti