lauantai 15. maaliskuuta 2014

Haaste ~ Day five

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista: * AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA. * + Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

Viides päivä tulee vähän jälkijunassa, mutta tehdäänpä tänään sitten kaksi postausta :)

AAMU
Aamukahvia siinä join, kun Ville totesi, että sullahan on aikaa, ihme kun et menny lenkille. AINII! Mä olin unohtanut, että oli aamulenkkipäivä! Hitto, päätin sitten avata pyöräilykauden ja menin pyörällä töihin. Hyvä että eteenpäin pääsi kun tuuli niin kovin.


NAAMA & HIUKSET

Noh, mitäs tähän. Tältä mä taas näytin. Heh, tylsää :)


 
RUOKA
Töissä eväänä jauhelihapiffiä, normi kukkikset ja parsat ja kookosöljy. Olipas kyllä hyvää, pistin pihveihin raejuustoa ja paprikaa. Kuvassa näyttää tollaselta mustalta käntyltä, mutta maku on parempi :) Se olis voinu olla hetken vähemmän aikaa, mutta aikasemmin kun katoin niin se ei ollu vielä valmista.

 

PÄIVÄ
Villen piti hakeä Ylivieskasta kitaraan kieliä niin mä lähin megeen ja pääsin käymään Punnitse ja Säästä- kaupasta hakemaan pakastekuivattuja mansikoita, mustikoita ja sitten oli vielä tollanen marjasekotus. Maltillisesti ostin niitä kun oli kalliita, 100g maksoi 12,50, mutta on sellasta piristävää vaihtelua normi pakstemarjoihin.


ILTA
Salilla käyntiä, saunaa, ruokaa ja pari isoa lasia pepsi maxia. Maistupa hyvältä vähään aikaan. Olin aika tsippi ja nukahdinkin sohvalle kun Ville kattoi jonkun leffan vielä loppuun


TÄRKEINTÄ
Kyllä se oma sauna on mahtava juttu. Välillä siellä ei jaksa käydä ja suihku riittänee hyvin, mutta se että se on aina saatavilla kun sinne haluu mennä. Salin jälkeen sauna on ihanaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti