torstai 13. maaliskuuta 2014

Haaste ~ Day three & four

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

AAMU, day three
Eipä tähän ole mitään erikoisempaa sanottavaa, kaikki tietää tämän aamuhetken jotka käyttää kyseisiä nautintoaineita.



NAAMA-HIUKSET-ASU, day three
Meillä oli tänään valokuvauspäivä töissä, niin jaksoin jopa suoristaa tukkaa tänään ( niin, yksi lapsihan mulle totes, että miten sulla Hanne on noin tikkutukka. :D) ja tuli mietittyä vähän kauemmin mitä laittaa päälle.



PÄIVÄ, day three
Hammaslääkäri! Paikattiin reikä ja aika hoitajalle. Perkele, mulla ei oo koskaan ollu mitään hammaslääkäri kammoja niinku kaikilla, mulla mutta tosta hammaskiven poistosta en tykkää. Mulla on niin herkät ikenet että se tekee niin helvetin kipeetä! Noh, sitä odotellessa.
Ja päivän kuvaa ei ole.




RUOKA, day three
Treenin päälle tuli syötyä makaronia, jauhelihaa, kaalta, kukkista ja parsakaalta, keitettyä valkuaista ja salaattia.




TÄRKEINTÄ, day three
Mulle on tärkeetä, että saa harrastaa sellasia juttuja mistä tykkää ja tulee hyvä mieli. Varsinkin nyt tauon jälkeen se on ollut vielä siistimpää. Kyllä hyvän salitreenin jälkeen on hyvä olla. Eilen käytiin Anniinan kanssa vetämässä treenit. Tosin kummatkin teki omia juttujaan, joten pitää vielä pitää sellaset treenit mitkä ollaan yhdessä suunniteltu! (Pullistapullista! eiku lisääää treeeeeniääää!!!) :P


ILTA, day three
Ilta menikin  Juttaa ja superdiettiä katellessa. Olin aika väsynyt ja uni tuli helpolla.




AAMU - NAAMA- HIUKSET, day four
Tämän päivän naama/hiusosio on aamusta jolloin ei ole meikkiä ja hiukset on vedetty vaa äkkiä kiinni. Tänään oli siis aamulenkki päivä. Nyt laitoin normilenkkarit nastojen sijasta ja oli niillä parempi lenkkeillä jos pitää verrata. Muuten kyllä ei nastoissa valittamista. (Hitto tulipas paskoja kuvia :[



PÄIVÄ, day four
Meillä oli jumppasalipäivä tänään töissä ja oli mun vetovuoro joten mehän vedettiin lapsosten kanssa kuntopiiri :D Hyvin kuule kyykättiin, punnerrettiin ja oltiin supermiehiä ja sammakoita :D



RUOKA, day four
Oli kamala nälkä kun tulin töistä ja aloin väsätä ihania pihvejä, mutta en jaksanu odottaa, että ne tulee uunista, niin söinkin sitten vaan tonnikalaa, raejuustoa, kukkaista&parsaa ja sallad.


ILTA, day four
Piti olla siivouspäviä, mutta oli jotenki niin rankka ja hajottava päivä töissä, että väsytti niiin kovin etten jaksanu siivotakaan. Tein vaan ruokaa huomiseksi. Ostin uutta teetä!



PÄIVIEN KUVA
KP - Karvapölli eli Mölli, möllykkä <3 Rakkaalla lapsella on monta nimeä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti