maanantai 10. maaliskuuta 2014

Haaste ~ Day one

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

AAMU
Heips, ja maanantai lähti käyntiin. Aamuvuoroa pukkaa joten herätys oli 5.30. Aamu alkoi detoxkuurin viimeisellä juomalla. Kun on tarpeeksi vettä, niin se ei ole edes pahaa, mutta ne viimeset limat ei ole mitään hirmusen namia.Teet nassuun ja naamaan maalia ja sittenhän sitä on jo valmis lähtemään. Huomenna taas pitkästä aikaa saa aamukahvia <3 On se niin paljon parempaa kun tee, ja kalakin vaihtuu jo jauhelihaan. En  tiedä oliko kahvilakosta ja lihalakosta mitään hyötyä, mutta onpahan kokeiltu :)



NAAMA & HIUKSET
Räppäsin sitten kuvatuksen töissä odotellessa, että kello olisi 6.25 ja voi leimata ittensä sisään. Katsokaa, mulla on sininen paita! Niinku työkaverit virnuili, että pitäisköhän mun hankkia vähän muutaki  ku mustaa kun en löytänyt mun ulkohousuja kaapista vaikka olin kattonu kolme kertaa ja ne kokoajan roikkui siinä henkarissa. :) Mitään kummalista mun kampauksissa ei tule tapahtumaan tosi useasti ponnarilla... tai jos panostan tän haasten ajan..katsotaan.




PÄIVÄ
Pääsinkin jo ajoissa töistä ja pyörähdin kaupan kautta, kun oli perustarvikkeet taas ylläripylläri loppu. Nää loppuu aina :) Tuli myös pyörähdettyä yhdessä toisessakin paikassa jossa ei olis pitänyt -.- (siitä lisää myöhemmin)  Kotiin syömään välsää ja hetki lepoa ennen treenejä.




RUOKA
Treenin jälkeen banaani ja palkakri naamaan, jonka jälkeen ruoan tekoon.  Nyt sain tehtyä mukavan hottia ruoasta, mutta ei vieläkään liian. Tuo cayennepippuri se on hottis! Ostin  yks päivä myös chili & lime maustetta + valkosipuli & pepper, ne tekee hyvät maut.
*Salaattia, makaronia, paistettua valkuaista ja tonnikalaa.





TÄRKEINTÄ
Ystävät! Oli niin ihanaa kun kaveri soitti pitkästä aikaa ja meillähän on tapana hopötellä tuntikausia, nyt ei puhuttu kun tunti! Tykään <3 Kuvassa oleva ruusukin on samaiselta kaverilta tuliainen, koska siitä tuli heti mut mieleen! Jee! ainut kukka joka mulla on elossa, aina :)





PÄIVÄN KUVA
 On vaan niin ihanaa kun aurinko paistaa <3




ILTA
Ei muuta kun Salkkareita ja iltapala rahkan päätin piiiitkästä aikaa tehdä smoothieksi, mutta söin sitä kuiteskin lusikalla ja joo tykkän edelleenkin että se on paksunpaa ja on suuhun lusikoitavaa enemmän eli jatkossakaan ei smoothieita :) Hilla- teetä kookosöljyllä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti