tiistai 25. maaliskuuta 2014

Haaste ~ Day sixteen

Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."


AAMU
Tiistai aamu lähti käyntiin kahvin ja sähkökääryleen voimin, jossa tosin ei vielä ollut menthol makua vaan nutty cream (ja yritin siihen vielä sekoittaa lakritsia , joka ei ees maistunut)  ja se ei ollut kamalan hyvää. Vahvuuskin oli vähän liikaa, mutta kyllä sillä pärjäs. 

PÄIVÄ
Kotona postilaatikossa odotti menthol maku, ja se piti tietenkin heti vaihtaa ja oli paljon parempi ja tämä laimeampi versio. Meillä oli Hillan kanssa puhelin treffit ja soittelinkin sille ja jutskattiin pitkästä aikaa kuulumisia. Piti olla treenit siinä neljän aikaa, muutta hitto alkoi yhtäkkiä väsyttää. Piti oikasta hetkeksi ja sitten, mutta ääh. Noh, sen takia mulla on oma sali että ei oo kiire johonkin tiettyyn kellon aikaan vaan sinne voi mennä kun huvittaa. Päätin sitten keittää kahvit ja vetää rahkat naamaan. Äitikin siinä sitten soitteli.

RUOKA



TÄRKEINTÄ
En ole polttanut yhtään tupakkaa tänään :)! Huomisesta ei taas tiedä, ku enhän mä ees lopettanu oo.

ILTA
Nyt oli jo paljon parempi fiilis lähteä treenailemaan, vaikka latari oli loppu niin sujui mukavasti treenit.(Ihan ku olisin muka huomanut - siis ihan silmällä  jotain pientä lihasta jossain sellasessa kohtaa missä en olis ikinä uskonu mitään näkyvän! Mutta voi myös olla että se on toive ajattelua). Loppu illasta saunaa, ruokaa ja salkkareita. Vielä keppijumppaa ja jos sitten tänään skriivailis ton työhakemuksen. Se loppuu työt kohta jos ei hae, eikä sitä tiedä saako niitä siltikään, mutta olishan se mukava saada se vakityö joskus taas.

NAAMA & HIUKSET



PÄIVÄN KUVA


...ja  ennen kun kerkesin postata tän niin tuli taas maha niin kipeeksi, että en aijokaan tehä yhtään mitään. En keppijumppaa, enkä työhakemusta.! ja vajaaksi jää tääki, ei pysty :(
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti