sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Haaste ~ Day seven

"Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA.
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset."

AAMU

Ehkä puoli tuntia jaksoin kuunnella kun Mölli valitti ja valitti ja vielä kerran valitti. Sitten mulla napsahti ja oli noustava päästämään se ulos. No ei siinä mitään olihan kello jo vaille kymmenen, että hyvin sitä voi jo nousta ylöskin. Kahvia naamaan, lenkkitamineet päälle ja ihanaan auringonpaiseeseen sauvailemaan. Pipon sijasta laitoinkin vaan pannan päähän ja se oli virhe, siellä kuitenkin tuuli niin mulla jäätyi posketkin, muuten oli lämmin vaikka laitoin ohuemmat lenkkivaattee.



 NAAMA & HIUKSET
Tänään oon möllöttäny himassa, joten näytän tältä.



RUOKA
Tänään teinkin  valmiiksi ensiviikolle ruokia. Kalaa ja  näitä jauhelihapihvejä lisää.

 
PÄIVÄ
Ville oli vielä Oulussa joten kattelin Vampire Diaresia ja vihdoin siivosin joka mun piti tehdä jo perjantaina mutta en vaan niin millään jaksanu. Hei, otin myös jouluvalot pois! Välipalaksi tänään tein protskupannaria mansikoilla.



TÄRKEINTÄ
Sain Villen kotiin, viekkuun sohvalle möhmöttämään, vaikka se ryökäle ensin tuli kotiin vaihto kitaraa ja lähti toisiin treeneihin. Olen silmätön!




ILTA
Slaagin meinasin kyllä saada ja pakko oli jopa vähän huutaakin. Tää oli ihan jäätävän kokonen. Harvoin oikeesti noin isoja näkyy(ONNEKS!). Hyisaatanaperkele! Hyvä että pystyin ottaa kuvaa tai edes tappaa sitä.



PÄIVÄN KUVA
Olise vaan niin mageen näköstä tänään. Ihania noi aamulenkit kun arska paistaa. On se vaan niin eri lähteä joskus arkipäivänä seiskalta lenkkeilee :/




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti