torstai 4. heinäkuuta 2013

Kesäloma ja Kalajoki Rokkaa + Oulun reissu.

Perjantaina alkoi K-E-S-Ä-L-O-M-A!!! Jee! Oli kyllä maailaman hirvein viikko. Odotti lomaa ku kuuta nousevaa ja päivät töissä tuntui niiiin pitkiltä, mutta se viikko selätettiin kuitenkin :)

Perjantaina lähdettiin sitten Kalajoelle päin kun Villellä oli keikka. Wassinkton & Jallujalat soitti Kalajoki Rokkaa festareilla. Ensin suunnatiin Lotalle ja Junskulle grillamaan. Kesäloman kunniaksi ostin Alkosta uutta mansikka kermalikööriä + tein turkinpippuri viinaa, joita sekottelin sitten maidon kanssa ja ai hitsi kun oli hyvää. Yhdentoista aikaa alkoi keikka joten piti lähteä sitten jo paikan päälle.













Keikan jälkeen pojat aika äkkiä lähti Latukoille saunomaan, mutta me jäätiin Suvin ja Lotan kanssa vielä baarin bilettää. Pilkkuun saakka taidettiin jaksaa ja käytiin Suvin kanssa vetäsemässä karaokeakin :)

Latukoilla oli jatkot käynnissä ja innostuttiin Suvin kanssa laulamaan vieläkin lisää yotubea. Viimesen kerran muistan katsoneeni kelloa puoli 7 aikaa ja sitten oonki menny nukkumaan. Muut on ehkä menny joskus kasin aikaa, että seuraavana päivänä tuli sitten vähän nukuttua. Seurava päivä meni lepposesti. Käytiin hakemassa poikien soittokamat ja Lotta, Junsku ja Ville söi pizzat kun ne oli saanut ruokalippuja, mutta mulla ei ollu yhtään nälkä ja illalla oli tarkostu grillata. Käytiin kaupasta hakemassa sidukkaa, grillatavaa, mansikoita, Villelle uudet arskat ja sunnattiin Lotalle ja Junskulle. Niillä oli tarkotus olla matkan suunnitteluilta, mutta en mä tiiä suunnitteliko ne sitä ees yhtään! Mari, Ville, Miisa ja Petteri tuli meijän kanssa sitten grillailemaan ja saunomaan.

Sunnuntaina kotiinpäin ja siistiä kun ei tarvi välittää maanantaista, sillä LOMA! Tosin maanantai oli kyllä perkeleen paskamainen kun satoi vaan vettä. Käytiin shoppailemassa kukkia, mutta ei tuolla sateessa oikeen kiinnostanu niitäkään laitella. Laitoin ne illalla kuitenkin ku sade oli lakannu, mutta avomaakurkku ja paprika pitäis vissiin maahan vielä tunkea. Otan kuvia sitten kun tuolla vihdoin olis hieno ilma. Oli siis tarkotus tiistaina lähteä Lotan kanssa Powerparkiin. Noh, ensinnäkin Lotalta tuli viesti että se joutuukin töihin ja toiseksi oli niin paskan näkönen ilma ja säätiedotus että ei sitten lähdetty mekään. Päätettiin siis lähteä Ouluun.

Mä patistin Villen Jussille ja ite lähdin vähän kaupoille. En siis ees huolinu sitä mukaan. Kävin ihan vähän vaan, että tuhlaa ihan kamalasti rahaa. Mulla oli Glitterin leimakortti täys joten siellä piti ainakin käydä ja siltähän tiesin että jotain kivaa löytyy aina. Tällä kertaa matkaan tarttui:

Nahkaset niittihanskat, panta rusetilla ja aivan ihant korvikset





Gina Tricotista alushousut ja Lindexiltä yöpaita.



Sitten piti vielä käydä Hemming Way'sä Monte Cristolla ja suunnitellin että menen vielä Punnitse ja Säästä kaupassa käymään, mutta matkanvarrella olikin se Nahka Alberti josta piti Villelle käydä kattomassa uutta lompakkoa ja sen jälkeen unohtui koko pähkinäkauppa. JES! Käppäilin vesisateessa Jussille josta lähdettin käymään Ilellä ja Millalla kylässä ja kattomassa niitten Ella vauvaa. Sitten olikin jo niin kova nälkä, että lähdettiin Pannuun syömään. Vitsi, että harmittaa kun ei taaskaan tajunut ottaa valokuvia annoksista mutta oli ihan hitsin hyvää. Maha oli niin täys monta tuntia sen jälkeen, että ei todellakaan olis tarvinu ottaa sitä alkusalaattia joka vielä maksoi erikseen 3,50e, joka oli vähän hassua kun oon tottunu että jos on salaattipöytä ravintolassa niin se monesti kuuluu ruokaan.

Ville söi Härkäruukkua: Punaviinissä haudutettua härkää ja kasviksia smetanalla ja aurajuustolla höystetyssä tomaattikastikkeessa lisänä yrttiriisiä ja kotileipää,
Jussilla oli Paholaisen kanaa: Vuohenjuustolla kuorutettua kanaa, vaniljabalsamicokastiketta, paholaisen hilloa ja paprika-punasipulipaistosta ja kermaperunoita ja
minä otin Porsaan selyksiä: Porsaan sisäfileeselyksiä pekonikääreessä, viskillä ja vaniljalla höystettyä voikastiketta, paahdettua paprikaa ja rucolaa ja wokattuja vihanneksia.


Mä mietin aluksu myös tota  Jussin annosta, mutta mietitytti se vuohenjuusto, kun kerran sitä grillattuna maistoin ja en kamalasti tykänny, mutta niin hyvältä se näytti, että voisin sen seuraavaksi ottaa. Kaikki tykkäsi annoksistaan ja mahat pullollaan lähdettiin Jussille keittämään jälkkäri kahvit. Illan päätteeksi kävästiin Snookerissa yksillä ja kun ei jaksettu odottaa bilisvuoroa niin lähdettiin kotiin. Oli mukava päivä näin sadepäiväksi kun ei kotonakaan tee mieli kökkiä.



Nyt odotellaan, että tulis aurinko ja vois pitää grillibileet ja mökilläkin käydään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti