torstai 25. heinäkuuta 2013

Kesäilyä Lohjalla osa II



Torstain suunnitelmissa oli, että Hillan kanssa lähdetään käymään Kirpputori Karismassa ja kierrätyskeskuskessa - kahdestaan. Sitten sieltä vaaria kattomaan, jonne äiti ja iskä oli jo mennyt Villen kanssa ja sen jälkeen mummua TK:n katsomaan. Jos kirppikseltä haluu oikeesti löytää jtn niin siellä pitää jaksaa katella ja penkoa ja kaiken lisäksi se Karisma ei ole mikään pikkukirppis niin tiedettiin että meillä menee siellä aikaa. Etsin edelleen niitä maastokuvioisia shortseja, joita en löytänyt, mutta päätin että osan jotkut mustat farkut ja teen niistä shortsit. No en sitten löytäny farkkuja kirpparilta. Kokeilin muutamia ja ne  oli jotenkin oudot ja en jaksanu enää kokeilla mitään joten jätin sinne. Löysin kuitenkin nahkatakin kolmella eurolla :) Hilla löysi ihan sika mageet kengät ja paidan. Jatkettiin vielä sinne kierrätyskeskukseen ja sieltä sitten ostin farkut vähän summamutikassa (muttaku makso 20centtii) ja samaten löysin musta maljakon, enkä omista maljakoita ollenkaa ja kaksi mustaa viinilasia. Ne ei ollut täysin samanlaisia mitä mulla on kotona ja mennyt jo rikkikin, mutta aivan tarpeeksi samanlaisia. Rahaa kului alle 10 euroa. Hah, viinilasit oli 1e/kpl ja maljakko 1,50e :)

Piipahdettiin tosiaan vaarin luona jolle vein niitä marmeladeja ja jutskailtiin vähän aikaa. Mentiin mummun luokse TK:n ja vein niitä sillekin. Jos se nyt ees jonkusen pystyis syömään. Mummu oli mun mielestä ihan ookoo kunnossa. Tietenkin se on ulkonäöltään vähän muuttunu kun sairas kerran on mutta kaikki muu on kuitenkin niin sanotusti kunnossa ja normi mummu se edelleen on ja se on tärkeintä <3 Lähdettiin Prismasta ettimään nimikokispulloja ja Hilla halus Kissmet jätskiä jota ylistin ihan hirveenä ja Hillasta se ei ollukaan niiiiiin hyvää! (onpas ^^) Keksin meinaa idean tuliaisiksi Helsingin reissulle. Kaikille omat nimikkopullot ja omatekoset viinat sisään :) En sitten kuitenkaan löytänyt kun Anun. Reginamummulle vietiin vielä muutamat marmeladit, josta saatin vastalahjaksi vasta leivottua pullaa ja munkkia. Ah, oli ehkä pakko maistaa. Lähettiin Villen kanssa vielä Virkkalaan etsiskelemään niitä pulloja. Ville, Juha ja Janne löytyi mutta Jereä joutu vähän etsiskelemään. Sitten vielä turkinpippurit ja kaatissäkki. Illanpäätteeksi lähdin vielä lenkille jonka jälkeen päätin, että haluan lähteä skoballa ajelemaan. Ensin lähdin yksin, mutta seuraavalle reissulle sain Villen manguttua mukaan. Ei se meinanu uskaltaa mun kyytiin :) Olihan se mukavaa, ja käytii kattelee vähän paikkoja. Eipä siinä sitte enää muuta ku Ville katteli telkkaria ja Hillan kanssa lueskeltiin kirjaa jonkun aikaa kunnes tuli väsy jä mentiin nukkumaan.

Perjantaina sitten suunnitelmissa oli lähteä Helsinkiin päin Anulle ja Jerelle. Ei oo niitäkään tullu aikoihin nähtyä niin piti lähteä vähän humputtelemaan.  Heräsin jo puoli ysin aikaa kun äiti oli lähdössä töihin, oli vaan jo selkä niin kipeenä liiallisesta makaamisesta. Muut vielä nukkui ja lähdin lenkille. Sen jälkeen mulla alkoi tehdä mieli niitä yksiä pillimehuja mitä juon niin lähdin niitäs ostamaan ja samalla ostin maustamatonta jogurttia, johon on lisättyä maitohappobakteeria eli Lactobacillus acidophilusta. Kun Hilla suositteli sitä mulle, jos se auttas mun mahaa voimaan paremmin :) Tulin kotiin, keittelin kahvit, ja huutelin muut syömään. Lähdettiin siitä sitten Villen kanssa kauppa/Alko ostoksille ja kotiin tekemään karkkiviina sekotuksia. Aloin sitten laittelemaan itteäni valmiiksi, juotiin kahvit ja menoks! Oltiin vasta seiskan aikaa Tapiolassa vaikka olin suunnitellut vähän aikasemmin, mutta eihän se menoa haitannut. Anu oli tehnyt meille mustikkapiirakkaa, joka oli erittäin hyvää. Pulloista ilmeisesti tykättiin, tosin ensin piti kehottaa maistamaan ennen kun kaikki tajus ettei niissä ole pelkkää kokista :)



Yhdeltätoista lähdettiin baariin. Ensin Perkeleeseen jossa oli ihmeen vähän porukkaa. Sieltä sitten Bäkkärille, jossa ilmeisesti jammasin yksin koko illan. Tapiolaan ja nukkumaan. Känni oli kova, ja ilta taas erittäin mahtava! Kiitokset Anulle, Jerelle ja Juhalle.

Lauantaiaamu, eikä luojan kiitos krapulaa. Kuhan vaan janotti ihan törkeesti. Meillä oli suunnitelmissa Suomenlinna piknikki Raassinan Villen kanssa. Oltiin toki kutsuttu sinne muitakin, mutta kenellekään ei ilmeisesti käynyt. Päätettiin sitten mennä kolmisin kun Villekään ei oo siellä koskaan käyny. Anu oli myös sopinut tyttökavereidensa kanssa piknikkiä, joten lähdettiin samalla bussilla kamppii 12.24. Meillä oli Villen kanssa muka piknik eväät jo mukana, mutta ne tuli melkeen syötyä yöllä, joten käytiin kaupassa ja melkeen sen jälkeen Ville R. jo ilmestyikin. Mentiin Kauppatorille josta lautat lähtee ja ei saatana että siellä oli jengiä odottamassa. Oltiin jo kahden vaiheilla, että mennäänkö ollenkaan, mutta jäätiin sitten jonottamaan kuitenkin. Vähän kyllä kiilattiin jonossa, mutta jonotettiin silti tyyliin tunti.



Oli ihan mukava ilma aina kun arska ei mennyt piiloon. Sillon mulla oli aina kylmä ja kun vedin takin päälle tuli kuuma. Välillä siellä tuuli tosi kovin myös, mutta sen mä tiesin jo ennakkoon.



Käppäiltiin Ville R:n ohjaamana, koska sillä oli joku hyvä paikka ja mä en ainakaan yhtään muista missä se paikka oli :)




Olihan sieltä kiva katella veteen ja niitä purjeveneitä.



Oli  mukavaa, istuttiin viltillä, otettiin arskaa syötiin eväitä ja Ville ihanuus oli keittäny meille kahvia ja toi termospullossa sitä meille vaikka ei edes ite juo sitä <3 Arvostan.




En katsonu yhtään, että kauan siellä oltiin, mutta lähdettiin noin viiden aikoihin lautallepäin käppäilemään ja pysähdeltiin ottamaan valokuvia ja kattelemaan.










Päästiin lautan lähtöpaikalle, niin siellähän oli aivan törkeen hirvee jono. Tietenkin kaikki lapsiperheet oli lähdössä siihen aikaa pois. Paska. Noh, Ville R. vaan lähti menemään, eikä siinä muu auttanu kun seurata perässä, eli erittäin törkeästi tällä kertaa ohiteltiin ihmiset, päästiin lauttaan ja mentiin vielä pummilla -.- Noh, oli kuitenkin erittäin mukava reissu ja olen iloinen, että mentiin kuitenkin sinne Suokkiin eikä johonki muualle vaikka sitäkin vaihtoehtoa jo pohdittiin. Otin vielä kampissa kun odoteltiin bussia jätskin ja vitsi kun oli hyvää. Joku Ben & Jerryn tummasuklaa pähkinä/valkosuklaa sekotus!

Oltiin kotona noin kasin aikoihin. Iskä oli laittanu uunissa kanankoipia ja mulla olikin jo nälkä. Ville muka edelleen pärjäsi sillä piknik ruoalla. Tää on erikoista :) Istuttiin iltaa, maisteltiin äitin ostamaa Long Iceland Ice Tea- coctailia, käytiin taas saunassa ja kun ulkona alkoi tulemaan kylmä pelattiin loppu ilta ja yö Hillan ja Villen kanssa korttia. Viimestä päivää vietiin ja ei tehny mieli mennä nukkumaan aikasin. Ville sitten väsähtiki ja meni nukkumaan. Olihan toki kello jo sillon paljon, mutta mä jäin vielä hetkeksi Hillan kanssa pelailemaan ennen kun menin itekin nukkumaan.



Sunnuntaina tuli sitten herättyä aika myöhää. Ihan rauhassa siinä syötiin aamupalaa ja pakkailtiin tavaroita ja jutskailtiin vielä juttuja. Onneksi Hilla tulee kuitenkin jo torstai-illalla tänne! Me lähetään vlopuksi Qstockiin. Mä olen niin onnellinen ja ylpeä että Hilla tulee sillä perkeleen junalla yksin tänne! Sillä on täällä varmasti sata kertaa kivempaa kun Ruisrockissa, jonne se oli menossa, mutta sen kaverit totaalisesti feidas sen! Oltiin kotona varmaan joskus 11 jälkeen. Ei siinä oikeen enää muuta ku nukkkumaan. Ville joutui aamulla töihin, mutta luojan kiitos mulla on vielä viikko lomaa. Nyt odottelen innolla että Hilla tulee  tänne!

Oli taas niin kivaaa!!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti