perjantai 30. syyskuuta 2011

Shoppailua

Ihan ensiksi kerron, että kävin keskiviikkona kampaajalla. Olihan mukavaa. Kävin laittamassa Elumen liilaa etuhiuksiin ja kotona värjäsin sitä ennen mustan juurikasvun pois joten nyt on erittäin hienot hiukset. Olin niin rikkaalla tuulella, että varasin joulukuuksi ajan jossa aijon laittaa kaikki, en siis itse valmistele mitään. Oli vaan jotenkin niin kiva olla siellä laitettavana ja kampaajakin oli mukava. Ostin sieltä hoitoainetta ja shampoota jotka on tarkotettu värikäsitellyille ja vaativille hiuksille. Musta tuntuu että hiukset on takussa vaikka niitä harjaa ja käytää hoitoainetta, niin ajattelin nyt sitten kokeilla jotain kampaamojuttuja. Ostin siis myös korjaavaa latvasuojaa, jos nyt pysyis hiukset kuosissa. Pitäis kuitenkin vielä leikkaa vähän latvaa kun siitä on sika montavuotta ku oon niitä viimeks pätkiny. Liila purkki on sellasta viimeistelevää kiiltoa. Sen ostin Kärkkäisiltä hiusten ykkösestä kun kävelin ohi. Myyjä sanoi, että se tuoksuu hyvälle monet asiakkaat on kehunut ja haluisi sellaista hajuvettä :) Noh, testataanpa.



Niin ja tänään sitten oli palkkapäivä ja olin jo valmiiksi suunnitellu lähteväni ostoksille. Mulla oli aamuvuoro ja Villekin on iltaan saakka töissä ni mikäs sen mukavampaa :) Ihan alun alkaen oli tarkotus hakea Gigantista uusi luuri, mutta eihän niitä X 7:ja siellä ollu. Tilasin sen sitten kotiin, koska tää vanha on nyt taas alkanu temppuilemaan, että en voi sinne jouluun asti odottaa vaikka niin suunnittelin. Saan sen ilmeisesti joskus alkuviikosta. Kaikkea muuta mukavaa sain shoppailtua kyllä :) Kävin Kappahlissa ja vitsit että yllätyin ilosesti kun siellä olikin vielä niitä aamutakkeja joita kattelin joskus kauan sitten Lohjalla. Toi kuva on nyt kyllä aika huono, se ei näytä miltään kun vaan roikkuu rumasti tossa, mutta oli oikeesti tosi hieno päällä. Tykkään.


Käväsin myös Cittarissa ja sieltä oli pakko ostaa muutamat lasit. Tuikkukuppeina mä niitä kyllä aijon käyttää.
Noi liilat ei kyllä ole ton väriset kun tossa kuvassa. Ne on enemmän pinkimmät luonnossa.



Ostin sieltä myös kukkasia, kun tajusin että hittosoikoon voi sitä syksylläkin pitää kukkasia. Ja sitten aloin myös miettimään, että miksi ihmeessä en oo ostanu sisälle mitään kukkasia, mutta hyvä vaan, voin ostaa niitä sitten kun kissat on lähteny.
Krysanteemeja
Yhdestä kenkäkaupasta löysin ihanat säärystimet. Kenkä on vanha ja ruma kun en ole tehnyt sille mitään hoitotoimenpiteitä.




Sitten ostin vihdoin ja viimein sen penkin tohon eteiseen. Kärkkäisen lehdessä näin alennuksessa sellasen ihan kivan. Menin kattomaan, että onkohan niitä vielä ja löytyi kyllä. Mittasin vielä himassa ennen kun lähdin että 80cm mahtuu tohon just ja just ja se oli sopivasti sen mittanen. Katotaan voinko sitä vielä tossa pitää kun noi kissat on täällä. Keinonahkanen on hirveen näkönen jos ne alkaa siinä kiipeilemään kynsineen ja kaikkineen.




Onneksi tein siivoushommat eilen niin ei tarvinut tänään enää tehdä mitään. Päikkärit ja suihku. Sitten väsäsin "Aamiaispelastuksen" eli juustoisen munapiirakan. Kelpasi erittäin hyvin iltapalaksikin. Olin niin ottamassa kuvan siitä, mutta unohdin ku oli niin hirvee nälkä. Eikä kuule aamupalaksi paljoa jääny. Huomenna olis tiedossa synttäreitä. Villen kummityttö täyttää 4v. Ja olen myös suunnitellut että pidän rauhallisen viikonlopun piiiiiiitkästä aikaa. Ei tarveis aina kekkuloida jossain. Nyt sitten vaan leffaa ja viiniä ja paljon kynttilöitä. Ihana syksy ja kynttilät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti