maanantai 13. elokuuta 2012

Treffit

Lauantai aamu alkoi tuoreilla sämpylöillä ja croissanteilla. Ai hitsi kun oli hyviä. Sämpylät ihan lämpimiäkin vielä. Pitkästä aikaa piti maistaa. Tarkoitus oli sitten lähteä Ouluun hengailemaan päiväksi, mutta kävi sellanen paska tuuri, että Supparin pihassa Villen auto ei lähtenykään enää käyntiin ja Ville alkoikin sitten korjailemaan sitä ja meijän reiussu jäi. Sovittiin että lähetään vaikka sitten sunnuntaina. Mikä sillä Oululla on meitä vastaan...

Mä kävin sitten vielä uudestaan Halppiksessa ja löysinkin sieltä ittelleni softshell housut jotka siis pitää vettä. Ei ne kalliitkaan ollu ja jos näitä nyt pitäis sitten niin kauan kunnes ne on rikki, yritin ottaa sellasta kokoa. Olin kyllä vähän yllättyny minkä koon sitä sai ottaa :) Illalla sitten päätettiin lähteä käymään vähän pyöräilemässä kun oli hieno ilma. Tällä kertaa ei käyty niin sanotusti lenkillä vaan ihan ajelulla ja mä ne ollu koskaan käyny Valonrannassa. Sovittiin että pidetään pizza päivä ja Ville kävi hakemassa Keitaalta ja mä otin pakastimesta Karppinen pizzaa. Kotiin ku päästiin niin käytettiin pitkästä aikaa meijän sauna vuoro jonka jälkeen tultiin töllää Sons Of Anarchyä ja mässää pizzoja. Siinä menikin sitten loppuilta ja eiku nukkumaan.

                                                                       Leffa eväät.

Sunnuntaina sitten pidettiin sovitut suunnitelmat ja lähettiin treffeille. Ensin suunnattiin Zeppeliiniin ettimään Villelle farkkuja, mutta ei jumalauta se on niin vaikeeta. MIKSI HELVETISSÄ MIEHILLE EI OO BOOTCUTTEJA?? No mutta Zeppelinistä kuitenkin Ouluun, jossa käytiin Torirannassa jätskillä. Mariannepyörre ja pehmis kahvi,nams.




Kierreltiin jonkun verran ja kuudeksi leffaan kattomaan Abraham Lincoln - Vampire Hunter. Ihan ookoo leffa, Henniä lainaten sanoisin että ihan viihdyttävä. Mutta mä en odottanu siltä mitään niin en pettyny tai mitään. Olis voinu olla parempi, mutta myös huonompikin vielä :) Leffa loppui kasilta ja lähdettiin ettimään jotain ruokapaikkaa. Tarkotus oli mennä Pannuun, mutta se sitten olikin menny jo kasilta kiinni. Loppujen lopuksi päädyttiin Amarilloon. Ruoat oli erittäin hyviä vaikka saatiinkin odottaa yli puol tuntia kun siellä oli ruuhkaa.


Mä tilasin kasvikset perunoiden sijaan, jotka tuli vasta
myöhemmin kun olivat
unohtaneet ne.



Sen jälkeen käytiin vielä pikasesti Jussilla kylässä jonka jälkeen lähdettiin ajelemaan kotiin. Siinä se päivä vierähti ja kello oli 12 ku päästiin kotiin. Meille sattui tosi hieno ilma ja oli mukavaa.



Erittäin onnistuneet treffit <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti