keskiviikko 6. elokuuta 2014

Maitopottu festarit ja muuta höpinää.

Jos vihdoin skriivailis taas jotain. ( On pakko keksiä äkkiä jotain tekemistä etten lähde kauppaan hakemaan lisää karkkia tai jätskiä. En tiedä mikä muhun meni ku sorruin tänään niitä ostamaan. Nyt vituttaa ja varmasti turvottaa ja treenitkin piti olla, mutta yleensä herkkumätön jälkeen treenaus vaan vituttaa) Mitäköhän kaikkea sitä sitten onkaan kerennyt tapahtua...ainakin tuntuu että kotona ei olla vloppusin oltu aikoihin!

Muutama viikko takaperin ainakin oli Ahonperällä M(a)itopottu festarit eli Villen iskän kuuskymppis kekkerit. Ideana oli rennot juhlat "festarimeiningillä" ja tarjolla olis maitopottuja ja lettukahvit! Villen äiti oli sitten vahingossa kutsuja puhelimella kirjottaessa unohtanut a-kirjaimen ja nyt maitopotut on varmaan tästälähin aina mitopottuja :)



Ahonperällä tosiaan rempattiin vanhaa latoa, josta syntyi sitten hyvä latobaari missä järkättiin juhlat. Viikolla jo käytiin auttelemassa ja ja järkkäilemässä ja lauantaina mentiin sitten jo ajoissa paikalle että saatiin kyltit sun muut kuntoon. Mä en nyt muista kuinka paljon niitä vieraita oli, mutta siellä oli vaan läheiset sukulaiset niinku sisarukset, serkut ja lapset ym. silleen sopivasti :) Oli mukavat pirskeet ja tulipa niitä maitopottujakin maistettua ekaa kertaa, ja oli hyviä.




Viime viikonloppuna kävästiin sitten Hannen ja Jussin kanssa mökillä. Ne kun on aina töissä niin vihdoin saatiin sopimaan niiden kanssa yhteinen viikonloppu. Mä pääsin  perjantaina vasta puol 5 töistä ni oltais joka tapauksessa oltu suht myöhää perillä, ni Ville sitten päätti vielä kävästä illalla Oulussa treeneissä. Mä menin sitten sillä aikaa käymään keskustassa H&M:llä, tarvin sortsit ja löysin ihan ookoot, mutta ehkä vielä pitää kokeilla jos löytyy paremmat. Oli meinaa vähän sitten kiire kun olin seiskan jälkee siellä ja kasilta se meni kiinni. Yks arkimekko, hame ja ihana ristipaita löytyi. Onneksi ehkä kauppa meni sitten kiinni kun muutakin olis varmasti vielä löytyny :)

 
Uus hame ja itseasiassa toppikin on
       Tokmanni alesta ja aika uusi. Näyttääkin 
                          nyt tässä kuvassa toi selkä kivemmalta kun tajusinkaan. 
Sitä pitäis saada pidettyy ilman rintsikoita.


Maca kapselaita en saanu ja punnitse ja säätä oli menny jo kiinni, jos siellä niitä edes olis ollu myynnissä. Mitä hittoa sitä irvistellen sitä jauhetta syö jos kapseleita on tarjolla. Kävin vielä sitten terdellä punkulla ennen kun lähin hakemaan Villeä Hiukkavaarasta. Oltiin vasta puoli 12 jälkeen mökillä ja eipä siinä enää oikeen muuta kun saunaa ja pihvin grillausta. Sitä oli aika naatti, ja alkoi sitten kaiken lisäksi satamaan vettäki.

Lauantai aamuksi olin suunnitellu treenit. Ostin uuden 12kg kahvakuulankin sitä varten, ku se kasi on jo vähän kevyt. Heräsin 10 jälkeen ja päätin sitten keitellä notskilla pannukahvit, ennen treeniä. Ei meinanu treeni-innostus käynnistyä sitten millään, tiesin vaan että se fiilis on sitten hyvä kun sen saa alta pois. Kahvakuula oli ihan tappoa, huh mitä kyykkyä ja hapotusta.



Päätin sitten sen päätteeksi vetää 30min. aerobiset joessa juosten. Kyllä se vesi oli jo kylmää ja ei ollu ees mikään hirvee helle niinku olin toivonu, mutta niin vaan jaksoin sen koko puol tuntia siellä. Oli se vaan aika huvittavaa ku hirveä virtaus siinä joessa ja kun vastaan yritti juosta niin tuntui kun ei ois päässy yhtään mihinkään!




Kävinpä sitten herättelemässä Villeä ja alettiin aamupalalle eli munan paistoon. Jussia ja Hannea oli ihan turha alkaa herättelemään, sen tietää että nehän nukkuu, mutta niiden rytmi on kuitenkin jotain ihan käsittämätöntä. Noh, ehkä sen ymmärtää kun kummatki ajaa sitä taxia ja normaalit rytmit on nukkua päivällä ja ajaa yöllä. Puol 5 aikaa ne tosiaan vasta heräsi ja alkoi "aamupalalle" :) Siinä sitten normi mökkielämää ja puol kahden aikaa SUNNUNTAI PÄIVÄLLÄ tajusin että nyt pitää helvetti soikoon oikeesti mennä nukkumaan, että mehän lähetään huo...siis tänään kotiin! Oli kyllä vähän jännä se kotiin lähto :P




Tän viikon treenit on mennyt niin, että maanantaina vedin yläkroppaa, koska mulla oli jalat niin helvetin paskana edelleen, kyllä teki kahvakuula kyykyt tehtävänsä. Tiistaina sitten päätin aamulla sauvakävellä töihin ja kiersin vähän pidemmän lenkin että tuli se 50 minuuttia täyteen ja kotiin sitten kävellen myös. Piti ottaa se jalkapäivä tiistaille, mutta oli niin helkkarin makee ilma, että päätin lähteä pyörällä lohilammelle, jonne on se 8km ja siellä vesijuoksin n. 15min ja pyöräilin takas. Kyllähän sitä kerkee talvella sitten vääntää sitä rautaa tarpeeksi täällä sisällä, ja nyt kun vielä ulkoilu ja uintikelejä on niin parempi käyttää hyväkseen, muutenkin toi aerobinen on jääny niin paljon vähemmälle kun ei vaan oo kiinnostanu (ja maha kasvanu -.-). Tänään lähin aamusta Anniinan kanssa lenkille ja illalla oli tarkotus sitten tehdä jalat tai joku hiit treeni. On kivutkin jo hellittäny, mutta hitto! Mulla oli heti töiden jälkeen kynsihuolto ja siellä meni pari tuntia ja sen jälkeen tosiaan sorruin sinne kauppan ostaa karkkia ja jätskiä ja nyt ei kiinnosta treenailu. Pohdin tässä tosin kovin vielä teenkö vielä joku treenin, jos en tee ni ihan varmana sitten sunnuntaina teen jotain vaikka ollaan vloppuna menossa Jalometalliin. Hiuksetkin pitäis värjätä ja ei sitten niin millään jaksais...sain Villen kummitädiltä Elumenia ja sen kanssa pitäis alkaa värkkää ja ilmeisesti suositellaan kuitenkin sitä blondia alle...ei kellään olis huomenna tylsää ja haluttais tulla sotkemaan mun kylppäriä ? :)


                                                                         Tykkään taas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti