lauantai 11. tammikuuta 2014

Kuulumisia...




Jeps, eli nyt on joulut ja uudet vuodet vietetty ja alotettu uus vuosi 2014. Joulu meni mukavasti ja tällä kertaa vietettiin se Lohjalla. Oli ihanan pitkä joululoma ja lähdettiin jo lauantaina aamulla ajelemaan. Tulihan se taas syötyä liikaa suklaata vaikka olin päättänyt toisin, ja kauhea turvotus oli päällä, mutta kävin sentään vielä jouluaattonakin lenkillä, että ihan en laiminlyöny kaikkea :)



Syötiin kotona ihan perheen kesken ja illalla lähettiin käymään mummulla ja pappalla jossa näki sitten muutamia sukulaisiakin joita en oo aikoihin nähnykään.




 Lahjoja  tuli taas aivan liikaa, mutta tarpeeseen kuitenkin, ei mitään turhuuksia.

*Nightwish DVD + paita
* Eniten vituttaa kaikki- kalenteri
* pari leffaa
* Ihanat lepakkomukit (joiden mukana valmiina minttukaakaon ainekset kera vaahtokarkkien <3)
* Saunatuoksuja ja peflettejä
* Käsipyyhkeet
* muutama pöytäliina
* paistinpannu (niin tarpeeseen!)
* Kynsitarrjoja ja tekoripsiä + muita kauneus- ja hiustenhoitotuotteita
* 2 kaulakorua, toisen ostin ite :)
* Uudet alusvaattetkin sain ja ne kävin myös ite ostamassa ja paketoin :)
* terveys paketin joka sisälsi vitamiineja ja mangnesiumia ja muuta hyödyllistä
* Ihania kanelimanteleita, ja luojan kiitos ei muuta karkkia
* violettia liituväriä (tai ainakin jotain sellasta), joka vielä näkyi mun mustassa tukassa!
*Dieselin musta Loverdose tatto- hajuvesi. Niin ihana pullo!
*Ihanat kirjapainot
*Rahaa




Lahjapaketit on niin nättejä <3









Joulupäivänä Vaari tuli meille syömään ja illalla kävästiin Villen kanssa baarissa, jonne en varmaan enää jaksa mennä koska en mä niitä kavereita nähny vaikka luulin että joulupäivänä siellä olis kaikki. Oon vaan liian vanha, koska Hilla kuitenkin näki paljon tuttuja. Torstaina oli Sinillä pienimuotoset illanistujaiset ja näki pitkästäaikaa paljon kavereita ja se oli mukavaa. Hilla ja Mikakin tuli. Aijoissa lähetiin kuitenkin kotiin ja katottiin sitten nelistään yksi joululahjaksi saatu leffa ja paineltiin nukkumaan, pääsee sitten ajoissa ajelemaan perjantaina. Aamulla kävin kuitenkin vielä Sinin kanssa lenkillä ja aamupalan jälkeen pakattiin kamat ja lähetiin ajelemaan. Lauantaina oli vuorossa Oulu ja HIMin keikka Teatrialla seurana Asta ja Jonna.

Keikka oli mahtava taas jälleen kerran ja yllätykseksi se ei ollut todellakaan mitenkään täys ja sai rauhassa katella ja fiilistellä ja näki hyvin. Ja oon niin iloinen kun ne soittaa niin paljon vahoja ihania biisejä ja uudet on paljon vähemmällä. Astalta tarttui mukaan HIMin paita ja mulle boxerit :) Kävästiin vielä muutamassa baarissa ja sitten kömmin Villen viereen nukkumaan.






Uusi vuosi meni vähän jotenkin nopeasti. Isoja pippaloita ei tullut niinkun yleensä on ollut, mutta pieni porukka tuli tänne meille, saunottiin, syötiin lihapullia, nakkeja ja ranskiksia, ja tietty perunasalaattia. Ammuttiin mun ostama yksi raketti ja jotain ihme sammakkoja ja juotiin skumppaa :) Ihan oli mukavaa, ja sitten vielä baarissa piti kävästä ja käytiinhän me Mikon kanssa vetämässä hyvät karaoket :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti