lauantai 30. marraskuuta 2013

Raskasta Joulua!

Noniin, eli viime perjantaina taas jälleen suunnattiin Lohjalle. Pikkasen jo toi matka kyllästyttää ku niin monena vloppuna on nyt tullut käytyä.  Kuitenkin normi meiningit perjantaina, eli istuttiin ilta autossa ja oltiin myöhää perillä. Mä heräilin aamulla reippaana kelloon, koska halusin mennä harjulle lenkkeilemään. Ensin vedin n. 40 minuutin kotitreenin jonka jälkeen suuntasin autolla uimahallille.



 Sieltä lähdin sitten käppäsee harjun polkuja pitkin ja oli mukavaa :)



Kiipesin neitsytlinnan kukkulalleki kuikuilemaan.




Tunteroinen siinä meni ja äkkiä kiirehdin kotiin puurolle koska oli huutava nälkä.



Tuli siinä sitten jotain värkkäiltyä, kunnes aloin suunnittelemaan kahvitreffejä Sinin kanssa. Siitä oli taas niin kauan aikaa ku ollaa  nähty niin nyt oli pakko ja kiirehän se taas tuli. Sini ilmotti että ne menee Jennan kanssa Cafe Lauriin ja paineltiin Hillan ja Villen kanssa sitten sinne. Oli siis tarkotus lähteä siitä suoraan Saloon. Oli aivan ihanaa nähdä pitkästä aikaa ja höpötellä vaikka aika vähän aikaa siellä oltiinkin. Odotan sitä joulua kovasti, että näkis enemmän kaikkia kavereita.

Salossa oltiin siis kerrankin ajalaan eli kuudelta. Meijän laiva lähti ysin aikaa ja oltiin suunniteltu että lähetään Turkuun ajelemaan seiskalta. Hyvä, että otettiin tarpeeksi aikaa, koska satamassa oli tietty hirveät ruuhkat ja siellä meni aikaa, tosin parkkipaikka löydettiin ihmee  helposti. Kauan ei jouduttu odottelee ku päästiin laivaan. Ensimmäinen miinus oli se, että meijän hytti oli siivottu huonosti. Lakanat ja pyyhkeet sängyissä oli uudet, mutta vessaan oli jääny likaset ja roskiksia ei ollu tyhjennetty. Uudet karkit oli kuitenki muistettu laittaa :) Noh, ei se kuitenkaan  meijän menoa haitannu, olkoot! Mentiin ensimmäisenä puntaribaariin syömään, josta hyttiin juomaan omia kotoonta tuotuja viinoja. Niin helvetin tyhmää, mutta laivasta ei menomatkalla saa ostaa tax freestä alkoholia -.- vitun perheystävällinen laiva. No me pärjättiin näinkin.



Sitte yhtäkkiä kello alkoikin olemaan sen verran, että mustat tonttulakit päähän ja Raskasta Joulua kuuntelemaan. Keikka oli yhtä hyvä kun aina enenenkin ja oli kivaa kun tällä kertaa nähtiin vähän eri esiintyjiä ku edellisillä kerroilla. Niin ja mahtavuutta että Tuomen Ville oli vetämässä Petteri Punakuonoa, koska se on niin sen! Keikka vedettiin Hennin kanssa täysillä ja Ville keskittyi kuvaamiseen.



Keikan loputtua, joka oli jo myöhää yöllä lähdettiin takas hyttiin ottamaan muutamat drinkust jonka jälkeen oli vielä tarkotus todellakin lähteä kattelemaan laivan menoa. Aikaa vierähti siinä höpötellessä,  ja  tällä paska laivalle ei ollu sitten todellakaa  mikään enää auki. Se baari oli menny puol 4 kiinni ja siinä se sitten. Oon tottunu siihen laivalla että joku disco on vielä johonki kuuteen, mutta ei me mitään sellasta tarkastettu ja tällä perhelaivalla sellasta ei sitte ollu. Jatkettiin sitte hyttiin takas muutama muun kansss jatkoille. En tiedä mitä kello oli ku mentiin nukkumaan, mutta oliskohan ollu jtn 10 ku herättiin ja lähettiin syömään.

Syötiin, kahviteltiin ja käytiin tax freessä tekee ostokset ja muut meni nukkuu. Mä palloilin siellä sitten yksin ja join Irish Coffeeta :)



 Viideltä oli seisova pöytä jossa syötiin ähkyt, eli oli hyvää. Sen jälkee hetki kerettiin kattoo stand up-showta kunnes alettiin lähtee. Mä olin yksinäni humalassa ja nukuin itteni selväksi Turusta Saloon :) Oli kaiken kaikkiaan erittäin mukava reissu, tosin ensikerralla valitsen jonkun muun laivan.

Maanantai oli vapaa. Herättin, pakattiin kamat, napattiin Hilla ja koukattiin vielä Lohjan kautta että se pääsi kotiin. Ite oltiin kotona seiskan aikaa, katottin muutama Supernatural, käytiin saunassa ja unta palloon OMASSA SÄNGYSSÄ!

Nyt Lohjalle seuraavaksi vasta jouluna. (Johon ei ees oo pitkä aika). Musta on ihanaa että tänä perjantaina ei tarvitse istua autossa koko iltaa ja huomenna saan herätä omasta sängytä, omasta kotoonta eikä tarvi mennä mihinkään <3 Lauantai-illalla sitten Junnikkalan pikku joulut kalajoella mutta se ei oo mtn matkustamista :) Huomenna taitaa jouluvalot ja  joulutunnelma ilmestyä meille kerä glögin!


(psst... keikasta en laittanut kuvia koska ne mitä multa löyti oli erittäin paskoja. Videokuvaa Ville otti, mutta en jaksa ainakaan nyt sitä laittaa. Marco näytti hyvältä ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti