tiistai 27. marraskuuta 2012


                       OMAKOTI KULLAN KALLIS <3




Mä on pitkittäny tätä postausta kun ajattelin ensin että odotan meijän Ikean reussuun asti, jos/kun sieltä löytyy lisää tavaraa meijän kotiin, mutta paskat en mä enää jaksanutkaan. Joten tässä kurkistusta meijän omaan kotiin <3

Aloitetaanpa keittiöstä. Saatiin tosiaan Villen porukoilta toi kuuden hengen pöytä ja se passaa justiinsa sopivasti keittiöön. Entinen olkkarin kattokruunu sai nyt paikan keittiöstä ja vaikka ensin epäilin niin se sopii erittäin hyvin tohon <3 Ja pöytätilaa on mukavasti, plus että löysin viime viikolla kaapin jonka olemassa oloa en ollu huomannu :)






Sitten siirrytään eteisen kautta...



... arvatkaa kenen huoneeseen? :)



Finntroll, HIM ja jumppapallo. Ei ainakaan mun huone :P Tästä tuli tällanen mun treenailuhuone ja tietokoneenkin halusin omaan rauhaan. Crosstrainer on vielä tuolla takana, mitä ei näy. Sitten olis tarkotus saada tänne vielä vierassänky, mahdollisesti Villen kaverilta.

Sitten Villen huone..



Tuolla toi kamala puu vaan seisoo, eikä olla saatu tehtyä sille mitään :/ Se vaan yksin kertasesti pitäis maalata. En ottanut kuvaa enää toisesta kulmasta, kun ei tossa tietokoneessa ja muissa Villen musahärpäkkeissä oo sen enempää kattomista :) Tännekin pitäis sitten jotain kaappeja/säilytys tilaa saada.


Sitten alakerran vessa...



...ja olkkari. Siinä nyt sitten uudet verhot ja uusi matto. Tää on violettiä tällakertaa siis.





Yläkertaan josta kuvasin vähän portaikkoa. Möllin lempi paikka nukkua tossa toisiksi ylimmällä rappusella ja se ei oo mitenkään turvallisin paikka. Ilmalämpöpumppu vissiin lämmittää mukavasti.


Sitten yläkerran aulatila. Siinä on nyt pöytä, sohva ja yksi tuoli (joka ei kuvaan mahtunu)  ja Möllin vessa, että vähän tyhjältä vielä näyttää, mutta nää kelpaa hyvin kun saunasta tulee niin istukseluun ja sitten kun joskus jotain muuta siihen keksitään niin sitten. Parveketta en nyt kuvannu, mutta seison parvekkeen oven edessä kun kuvan otin.



Oikealla on sitten kylppäri ja sauna. Tykkään ihan sikana tosta suihkun seinästä ja saunaan seka tähän kylppärin puolelle kattoon on upotettu ledivalot. Tähän tulee vielä ilmeisesti suihkuverho kun keritään sellanen laittaa. Ja mulla muutenkin on valmiina hieno verho.




Viimeisena meijän master bedroom :) Tääkin on vielä vähän tyhjän näkönen, mutta ei hätää mulla on tapana olla hyvä täyttämään huoneita tavaroilla...





Ulkokuvia ei nyt ole kun yksi, koska siellä tuli yhtäkkiä ihan helvetin kylmä, enkä halua mennä sinne heilumaan kameran kanssa, joten kun perjantaina alkaa joulun laitto täällä kodissa, niin josko ehkä sitten vois ottaa ulkoontakin jotain kuvaa kun ois jouluvalojakin.

1 kommentti:

  1. Wow miten hieno kämppä! Ihanan gootikas <3 Isoltakin näyttäisi, huoh tekisi lisätila mullekin höpöä.

    VastaaPoista