keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tupariiiit!!

Jee, jee eli viime vikon loppuna oli tupart. Aluksi oli tarkotus pitää tuparareita kahdet, että kaikki varmasti mahtuu, mutta loppujen lopuksi Lohjalta ei ollutkaan tulossa niin paljon porukkaa kun esim. viimeksi ja niillä oli vielä asuntoauto mukana niin pyydettiin sitten kaikki samalla kertaa. Musta oli tosi kivaa, että kaikki oli sitten samalla kertaa. Keskiviikkona väsäsin kaiken maailman ruokia, kun oli sitä porukkaa kuitenkin tulossa. Tein kana ja pekoni piirakat karpisti, mokkapalat oli karpisti, salaatteina oli makaronisalaatti ja kanasalaatti (karpisti :)) sitten oli tarjolla Villen tekemää jauhelihakinkku pizzaa ja karjalanpiirakoita  ihanalla kinkkutuorejuusto justkalla. Kaikki meni eli näytti maistuvan eikä kukaan valittanut karppiversioista.

Panikoin jo sitä että asuntoauto porukkaa tulee niin aikasin etten kerkee kotiin, kun mulla on viiden vuoro ja se oli musta vähän tyhmää. Pääsin kuitenkin lähtemään aika paljon aikasemmin ja sitten niillä meni kuitenkin niin kauan että oli vasta seiskan jälkeen täällä. Huhu, ei varmaan tuu tänne enää ikinä kun sai tossa matkalla kulutettua 12 tuntia!!! Oli ne tietysti koukannu Jyväskylän ja Kuopion kautta hakemaan Aakon ja Riinan mutta silti, en tajua miten niillä niin kauan meni. Noh, pääasia että pääsi perille. Hirveä nälkä oli heti kaikilla ja alettiin tekemään tortilloja. Laitettiin sauna päälle ja odoteltiin vielä Katia ja Jannea tulevaksi. Ilta kului siinä muutaman siiderin ottaen ja sitten porukka olikin jo aika väsynyt kun auton ratissa ollu niin kauan. Ville ja Riina nukkui ekana yönä sisällä kun tilaa riitti.

Seuraavana aamuna Sini ja Ville lähti reippaina lenkille ja kertoi mullekin missä se meijän lähistön purtsi menee. Me muut jäätiin tekemään aamupalaa ja Riina joutui osallistumaan nettiluennolle joka oli 10-14.30.  Riinalla tuli ruokapaussi ja me lähdettiin äkkiä porukalla käymään Halpa Hallissa ostoksilla. Villellä ja muilla oli treeneihin meno, joten lähdettiin sitten yhdellä autolla ja Riina ja Ville ahtautui takakonttiin. Oltiin varmasti hyvä näky Halppiksen parkkiksella :) Kotiin kun päästiin niin mä aloin värkkäilemään salaatteja kun niitä ei oikein voinu valmiiksi tehdä ja muut väsäs makaroonilaatikkoa syötäväksi. Pikku hiljaa aloin odottaa porukkaa tulevaksi ja kuuden aikaa saapui sitten Ville treeneistä Junskun, Timon, Jussin, Lotan ja Teemun kanssa. Kaikilla oli hirveä nälkä joten eikun ruokia lämmittämään. Pikku hiljaa sitten alkoi valumaan muutakin porukkaa.




Ihania lahjoja kyllä saatiin. Lohjan porukka toi meille haarukoita ja veitsiä joita tosiaan tarvittiin + kiroileva siili pyyhkeet <3 Kalajoen porukalta tuli kynttilöitä, juutoja ja punkkua! (valkohome on jo tottakai korkattu ja melkeen syöty, pelkästään mun toimesta, mutta perjantaina maistellaan muitakin kera viinin). Jarilta ja Leenalta uusi paistinpannu!  Jee mahtavaa, mukana oli vielä meille omat pihvit ja tietty punkkua kyytipojaksi. (Pihvit syöty ja maha kiittää :)!) Nii ja Bailaysiä! Mä koko illan kattelin sitä tossa pöydällä, että kenköhän se on ku tekis niin mieli sitä ja sitten Lotta ilmotti että se taitaa kuule olla ihan teijän :D




Ilta kului sitten musan parissa, kuunnellen, soitellen, tanssien sekä laulellen ja vieraita viihdyttäessä.  Tuntui, että kerkesikö sitä edes kaikkia viihdyttää kun ihmisiä oli jonkun verran, mutta toivottavasti kaikilla oli kuitenkin ihan mukavaa.







Sauna oli tietenkin päällä ja mietinkin tässä että kävikö tytöt siellä edes ollenkaan kun Sinin kanssa käytiin ainakin aamulla. Jossain vaiheessa porukka alkoi tekemään baariin lähtöä. Ite olin suunnitellu että sinne mennään mutta sitten kaikki ei sinne halunutkaan niin päätin itekin sitten jäädä kotiin. Jotku meni jo nukkumaankin mutta Sini kanssa vielä ainakin biletettiin ja lauleskeltiin.





Jari ja Leena lähti kotiin ja Sinikin sanoi menevänsä nukkumaan niin minähän aloin sitten siivoomaan keskellä yötä ja Ville ja Jussi lauloi karaokea. Porukka tuli baarista ja mä lähin Lotan kanssa yö saunaan :) Hehee, oli kivaa. Katoin että kello oli puol 6 kun kömmin sänkyyn ja aamulla ysin aikaa hereille kun Lohjalaiset tietenkin lähti aikasin niin halusin olla niiden kanssa vielä aamulla. Puol 12 aikaa ne sitten lähti ajelemaan ja mä menin takas nukkumaan. Tai no en mä oikeestaan nukkunu kun mulla oli hirveä nälkä ja maanittelin Villeäkin nousemaan. Noh, enhän mä mitään ruokaa päässy tekemään kun teitenkin olin taas ainut kuski ja piti päästä hakemaan pizzaa. Sen jälkeen väsäsin itteleni makkarapekoniaurajuustosalaatti sekotuksen :)  Päikkärit piti vielä ottaa jo oli kyllä väsynyt sunnuntai, mutta oli kyllä tosi kivaa! Kiitos hirveesti kaikille!!! <3




4 kommenttia:

  1. Hauskan näköinen toi teidän olkkarin matto :)

    VastaaPoista
  2. se on ihana!!! Mutta kuvassa tietenkin näyttää erilaiselta ku livenä, mutta siinä tosiaan on liilan lisäksi vähän mustaa, ,mutta on tummempi oikeesti.

    VastaaPoista
  3. Se on tietty taas löytyny jostain Halppiksesta...? -.- Seuraavaks kun tullaan käymään, niin täytyy ajottaa se johonkin palkkapäivän kieppeille, ja sit viet mut sinne shoppailemaan!

    VastaaPoista
  4. no valitettavasti ei oo vaan Vallilan matto kärkkäisiltä.

    VastaaPoista