sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Muuttovärkkäilyjä ja kavereita.

Noniin, nyt hehkutusta sitten. Eli ollaan vihdoinkin saatu muutettua. Ollaan itseasiassa nyt viikko jo asuttu omassa kodissa <3 Muutto vähän aikaistui ja viime lauantaina päivällä soitti edelliset asukkaat että on matkalla Ouluun ja talo on tyhjänä. Ville soitti kaverille, jolta lainattiin pakua ja sillä roudattiin sittten muutama autollinen tavaroita. Juho oli apuna jonkun aikaa, kunnes jäätiin sitten kaksistaan muuttamaan. Päätettiin loput jättää vielä sunnuntaille, kun kello alkoi olemaan jo aika paljon ja järkkäiltiin sitten niitä tavaroita jotka oltiin jo tänne saatu. Tietenkin heti ekana piti sitten myös kokeilla oma sauna, hakea ruokaa kun unohtui syödä ja avata skumppa ikioman yhteisen kodin kunniaksi. Ja hyvin nukutti omassa kodissa. Sunnuntaina aamusta jatkui sitten loppujen tarvaroiden roudaus. Markku ja Veikko tuli kanto avuksi ja myös Anne ja Mirva pölähti auttamaan ja tavarat saatiinkiin aika äkkiä muutettua.

Oon ihan innoissani keittiössä tehny ruokaa kun on uudet vehkeet ja nopeet vielä. Ja aivan mahtavaa kun on se pesukone. Tavarat on paikoillaan ja järestyksessä. Ehkä joulun jälkeen jos tekis Ikea reissun kun huoneet on vähän tyhjillään, tarveis ehkä muutaman kaapin. Muutamat verhot vielä puuttuu ja keittiön verhot on väliaikasesti olkkarissa kun odottelen Elloksen verhoja saapuvaksi. Niin ja mattoa pitää vielä käydä etsiskelemässä olkkariin.



Perjantaina Kalajoen porukkaa pölähti kylään. Pojat saunoi ja muut halus kävästä baarissa, joka oikeestaan oli turha reissu, kun baari oli ihan tyhjänä ja ilta ei kaikkien osalta loppunut mitenkään hyvin. Lauantaina Henna, Jussi, Joonas ja Reetta tuli käymään kylässä. Hennan ja Jussin oli alunperin tarkotus tulla perjantaina muuttoavuksi, mutta se muuttui sitten lauantaille ja mitään muutettavaahan ei enää ollut. Laittelin siinä ruokaa, ranskalaisia ja nakkeja + makaronisalaattia ja karppiversiona lanttu-porkkana ranskiksia + lihapullia. Jälkkäriksi tein kääretorttua josta tuli ihan hyvää, tosin se ei rullautunut ihan niinkun oli tarkotus. Oli muuten mukavaa kun oli toi iso pöytä niin kaikki mahduttiin samaan aikaan syömään :) Tupari lahjaksi saatiin ihana kynttiläkruunu.



Ainiin, ja Ville oli ostanu sen pleikkarin. Oon mäkin tyhmä. Ne oli piilotellu sitä multa ja odotti että koska mä huomaan eikä tyhmä tajunu mitään :D Jussiki istui ohjain kädessä eikä mulla raksuttanu. Olisinkohan mä ees tajunu siinä vaiheessa ku ne olis alkanu pelaamaan. Menee ehkä hetki, että tottuu sitä käyttämään ku on aina ollu tietokone kiinni telkkarissa.  Saunottiin, kuunneltiini musaa ja puhuttiin paskaa. Erittäin kiva vloppu. Mukavaa kun porukkaa kylässä ja sai kokata ja värkätä uudessa keittiössä. Ja tosiaan, tiskikone <3 Kolmen aikaa yöllä musa soi täysillä ja mä vaan hymyilin tupakalla kun mietin, että ei mitään väliä kun on oma koti. Hih. Ja sitten kävi aika nakki. Kun tosiaan meiltä meni mikro rikki ja ei olla vielä keritty uutta ostamaan. Tietenkin se harmitti, mutta toisaalta nyt kun on pakko ostaa uus, niin saan sen rosteri mikron, mikä sopii kun nenä päähän ton samanvärisen uunin kanssa. Tuli sitten eilen puhetta siitä ja Joonaksella oli autossa ylimääränen mikro. Ei se rosteri ollut mutta sellanen harmaa tai vähän jopa hopeinen, ja se kyllä kelpas mulle. On samanlainen kun se edellinen, mutta eri värinen ja se tosiaan oli hyvä mikro. (Ei se väri nyt näy tossa kuvassa kunnolla, kun näyttää että toi alareunaki olis muka valkonen)



En taida vielä laittaa mitään kämppä kuvia vielä kun pitää olla matot, verhot sun muut härpäkkeet paikoillaan ja se on sitten paljon työläämpi postaus.

Laitanpä tänne loppuun vielä kun sain Henniltä synttärilahjaksi aivan ihanan lohikäärme tuulikellon <3


4 kommenttia:

  1. Toivottavasti siellä ei myrskyä kauheesti, tai kohta teillä menee hermo ton kellon kilkatukseen :D
    Meillä on noi samat Elloksen verhot, varmaan muistatkin. Muuten tosi kivat, mut jostain syystä kissat roikkuu niissä enemmän ku muissa verhoissa... Mutta ne on mun talviverhot, ja oonkin unohtanu vaihtaa ne, joten kiitti muistutuksesta :D

    Ja onnea vielä omasta kodista, kateellisena oottelen koska ite sais... :P

    VastaaPoista
  2. ai oliko sullaki tollaset. en yhtään muistanu. itellä on noi punasena ha hopeanaki. mietin muuten yks päivä että en oo kuullu sen pitävän ääntä. onkohan se jtnki suojassa sitte...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijuu, niinpäs olikin :D Mut joo, mulla on just noi luumunväriset ollu makkarissa :) Ostin sen samaa sarjaa olevan liilan päiväpeitonkin, oli ihan vitun kallis mutta ihan paskalaatunen, ja keräs itteensä kaiken pölyn ja karvan.
      Taitaa olla parempi vaan jollei se kilkata :P

      Poista
  3. joo niin mäkin vähän ajattelin :) Kun tosiaan tuulikelloista oon aina aatellu, että miten sitä ainaista kilkatusta jaksaa, mutta en yhtään aatellu kun sen tohon ripustin että se onkin erittäin hyvä paikka :) Mä tilasin ellokselta myös kalliin päiväpeiton, musta loimusamettia ja makso satasen. katotaan nyt onko se sen arvonen.

    VastaaPoista