perjantai 11. toukokuuta 2012

Tyttöjen juttuja.

Jeejee, tänään pääsin 12 töistä ja suuntana oli Ylivieska ja Deviant. Vähän kyllä pelotti, kun en ihan hirveen kamalasti sinne halunu tuhlata, mutta tuhlaantuhan sinne sitten :) Olen kyllä saanut rahaa myydyistä vaatteista, että ne on nyt sitten niinku käytetty. Yhen hienon liilan vyötärökorsetin kyllä vein takasin hyllyyn vaikka olisinkin halunut sen, mutta ehkä sitten seuraavalla kerralla. Ostin uuden toivottavasti kunnollisen niittivyön,( jos vaikka tästä ei lähtis ne niitit irti heti) hameen (joka on mini??!! mitä hittoa!?) ja aivan ihanan paidan. Niin ja tosiaan verkkohanskat mielessä menin sinne ja nekin tarttui mukaan.



                                                         Paidan selkään rakastuin ja oikeestaan hamekin takaanta on ihana <3


                                                               Tollaset ihanat rusestti härpäkkeet tossa olkapäillä ja 
                                                         sitten edessä ja takaa on tollaset nauhat millä saa helmaa kiristettyä.
                                                                                       Hameessa on edessä kulma.

Kävin sitten vielä Kappahlissa josta tarttu jotain alusvaatetta ja tietenkin piti mennä Kärkkäisille. Sieltä en raskinu ostaa kun mustan luomivärin. Oli ihania ristikoruja, mutta ne oli melkeen 30 egee kappale että en raaskinu. Ehkä niitä on vielä ens kerralla. Sitten oon ettiny kesäksi sandaaleja ja muutenkin kenkiä, mutta ääh. Tilasin yhdet ja ne oli ihan huonot ja yhet ballerinat on vielä tulossa Ellokselta. Mutta sandaalit haluisin kun mulla ei moneen vuoteen oo ollu. Kärkkäisillä oli yhdet, mutta ne ei ollu ihan mun kokoa kun olis yks isompi pitäny olla ni jätin onneksi ne sinne enkä vaan rohmunu (KU MÄ HALUUN), koska nyt löysin Brandosilta ne mun koossa.  Ainut mitä voisin muuttaa, niin haluaisin mieluusti ton pohjan mustana. MUTTA! nyt ainakin tiedän, että haluan sandaalit rusetilla. Se on se päähomma, nyt on helpompi ettiä. Ja jos ei natsaa mitään edullisempaa tai nätimpää niin tilaan nämä. Toiseksi tarveisin vielä maiharit, koska ne on kuitenkin parhaimmat hamekengät tietyissä tilanteissa. Talvella ostin maiharit, mutta ne on punaset ja karvavuorella eli ei niin mukavat kesällä ja mustat on saatava. Pitää vielä tarkastaa että mikä homma niissä vanhoissa oli, että oliko ne oikeesti niin pahanä, että on tuhlattava 80 egee niihin.


Tänään mulla oli suunnitteilla tähä ruokaa punkun kera. Laitoin kaverin suosituksesta täytettyjä parpikoita ja feta-kurkkusalaattia. Jälkkäriksi tein Snickers covereita eli sulatin tummaasuklaata, heitin suolapähkinöitä sekaan ja laitoin karkkivuokiin. Sitten jääkaappiin ja kahvin kanssa nauttimaan. Nams.

Ville kattelee lätkää ja mua kun ei tod. kiinnosta niin yritän tehä kaikkea mukavaa. Jos tässä vaikka soittais äitille ja sitten vois vaikka opetella luomivärin käyttöä niinku oikeesti. Ainiin ja värjäsin eilen tukkaani, ja nyt laitoin sinista oikeesti enenmmän ja se on sininen!! Ihan kiva. En tiiä saako tosta kuvasta ees selkoa. Kesäksi tai siis mun kesälomaksi ja festareiksi eli Tuska ja Nummi en saanut kampaaja aikaa, koska arvoin liian kauan, mutta heinäkuussa sitten sinne laittamaan elumeni ni pysyy taas ees jonku aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti