keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

höplöp

Hehee, mulle käy varmaan kohta huonosti ja pilkka osuu omaan nilkkaan. Täällä ei ole tullut lunta ja etelässä on josta olinkin vähän vahingonilonen :D
Viikonloppu kului mukavasti ja ei niiin mukavasti Oulussa. Lähdettiin sinne kattomaan Tuluksien keikkaa Ykän pubiin. Joonas ja Jussi eli Villen broidi ja serkku oli justiinsa muuttanut yhteen ja tavarat oli iha hujan hajan. Telkkari ja sohva laitettiin paikoileen, muuten kaikkea sai aina ettiä jostain. En ole kateellinen, muuttaminen ja tavaroiden järjestely voi olla perseestä! Illalla kuitenkin lähdettiin sitten sinne keikalle. Oli jokseenkin hyvä meno keikalla. Tosin, unohdettiin kamera poikien kämpille vaikka otettiin se varata vasten mukaan että voi ottaa videota -.- Otin jotain kuvia kuitenkin kännykällä, ni laitetaan neki nyt tähän vaikka ei hirveen hyviä olekaan.



Seuraava päivä kului koomailessa ja tarkotus oli lähteä kotiin. No eipä me tietenkään lähetty. No eipä siinä mitään oli kiva lauantai. Käytiin Stokkalla ku piti ostaa kuivashampoota ja samalla käytiin Hemingwayssä niillä hyvillä kahveilla! Keskustaan oli lyhyt matka, mutta silti kävely tuntui rankalta, ku krapulassa ei saatana saa urheilla!!

                                                                    Nää nähtiin siinä matkanvarrella käppäilemässä x)

Kello oli sitten loppujen lopuksi vaille kaheksan ku lähdettiin Villen kanssa Ilelle. Kaikki meni johonki eri paikkoihin joka mun mielestä oli hieman outoa, mutta mikäs siinä. Ilellä musta tuntui että tästä ei tuu mitään. Mutta kello neljä yöllä olin täysin eri mieltä.

Lähettiin baariin jo ennen kymmentä kun mentiin sinne samaiseen Ykän pubiin kattomaan bändiä, jonka nimeä en ees muista. Oli aika vähän porukkaa, mutta meillä oli hyvä meininki varsinkin Ilen tyttöystävän Millan kanssa. Mulla jäi alotteluilta paljon viinaa ja otin sen tietenkin mukaan ettei jää sinne Ilen kämpille ja hups mehän sitten Millan, Minnan ja muiden baarin tyttöjen kanssa vedettiin se vessassa! Huhu, ei ehkä olis ihan tarvinu. Siitä yritettiin kovasti saada Ileä ja Millaa vielä Hevimestaan, mutta ne oli kyllä niin hemmetin päissään että hyvä ettei lähteny, koska ei todellakaan olis meijänkää tarvinu, mutta Teemu soitteli ja pyyteli sinne. Noh, kun taxista päästiin ulos niin Ville ei löytäny kännykkäänsä ja mun piti soittaa siihen, mutta ei löytyny munkaan puhelinta. Vittuuntuneena siinä sitten baariin, josta pokekaan ei päästäny sisälle. Ulos ja taksiin ja kotiin. Saatana. Ei me ees muistettu poikien ovikoodia. Huutelin siinä aikani kunnes ne onneksi tuli tupakalle ja päästiin sisälle. Ei hitto, että me onnistuttiin kyllä. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Villen puhelin jäi taksiin ja mun oli jääny sinne Ilelle. Me tajuttiin ne heti, että ei ees ollu kamalaa paniikkia. Mutta oli kyllä vloppu. Ei vissiin tonne Ouluun kannata hirveen usein, vaikka tosi kivaa kyllä oli.

Tänään sitten oon siivoillu ja pakkaillu. Piti värjätä tukkakin, mutta äh, en mä enää jaksanu ku muistin sen niin myöhää. Pitää Lohjalla sitten. Ainii ja maanantaina maalasin kanamunia. Ei olla pääsiäisenä kotona ni syödään niitä sitten jo nyt. Eli siis huomenna neljän pintaan starttaa täältä auto Lohjalle päin. Perjantaina olis ainakin kummeilla kyläilyä ja jonakin päivänä (toivottavasti perjantaina) nähä ihania kavereita.

 eli siiiis, nähdään !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti