keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Eriniä ja kavereita Oulaisissa!!

Kertoilenpas vähän viime viikonlopusta. Odotin sitä kokoviikon. En meinanu lauantainakaan ennen Hennin ja Maken tuloa pysyä housuissani ku ootin vaan että koska ne oikeen tulee :) Noh, Henni sanoi, että ne on neljän aikoihin täällä ja tasan neljä soi ovikello. Tehtiin Villen kanssa ruokaa ja tarjolla oli lanttu-porkkana-juustopaistosta, kanaa parmesanjuusto/mantelijauho leivityksellä, kipparikermakastike ja salaattia. Pakko sanoa, mutta ai hitsi että oli hyvää. Ku olis vielä muistanu ottaa valokuvan.  Siitä sitten alettiin iltaa alottelemaan. Hennin kanssa höpistiin parvekkeella monta tuntia ja Make ja Ville soitteli kitaraa. Mua harmitti hirveesti, että Henni ja Make ei päässy tulemaan jo perjantaina. Olis ollu enemmän aikaa höpötellä. Asta tuli tänne sitten joskus ysin aikaa ja alettiin vähän juomapelailee ja kuuntelee erittäin hyvää musaa eli kännimusaa :) Olin tehny muffinsseja ja kekseja ja niitä piti vielä maistella. Ville sammahti sohvalle ja mä suutuin sille, kun Makella näytti olevan vähän tylsää meijän jammaillessa.

Noh, sain Villen jotenkin ihmeen kaupalla hereille justiinsa kun oltiin baariin lähössä. Henni kyseli Eriniltä, että koska keikka alkaa ja samaten Erin laittoi meijät listalle ja päästiin sitten ilmatteeksi sisälle. Olin ihan tosissani yllättyny kun siellä oli niin helvetin paljon porukkaa kattomassa Eriniä. Koko baari oli muutenkin tupatentäys ja kuulemman harvemmin on Medusassa näin paljon väkeä. Erin oli ihana <3 Oli kyllä niin mahti keikka, iso kiitos siitä kaikille. Karaokea ei (onneksi) keretty enää laulaa, mutta palloiltiin siellä jonkun aikaa ja viimenen hidas oli HIMiä ni piti käydä vähän pyörähtelemässä. Tosiaan aika Erinin jälkeen vähän loppui kesken kun niitä kelloja siirrettiin, että aika äkkiä siitä sitten hipsittiin kotiin päin. Make tosiaan oli jo nukkumassa, koska se ei sitten halunut lähteä koko baariin.





Aamulla heräsin jysäriin, joka ei meinanu helpottaa. Ja Möllin paskat löyty matolta (mitä lie protestia). Aamupalaksi paisteltiin pekonia ja löysiä munia jotka olikin kovia :) Ja aika äkkiin Henni ja Make siitä sitten starttaskin Saloon päin. Oli kyllä niin sika kivaa kun ne kävi kylässä. Tulkaa ihmiset käymään meillä kylässä sieltä etelästä. Pysähtykää vaikka kahvilla jos ootte johonkin pohjosempaan menossa, ku ollaan tässä matkanvarrella :) Kaikin puolin mahtava viikonloppu.

Maanantaina mulla alkoi sitten uuden ulkoilutakin kuume. Sellainen kevät/syystakki. Tutkiskelin sitten nettiä ja kaikkea ja en löytäny sellasta ku halusin. Liila mustaa jossa musta on hallitsevampi osapuoli. Oli vaan kokoliiloja tai sitten 300e on vähän liian kallis. Loppujen lopuksi löysin yhen kärkkäisiltä ja piti tänään päästä se hakemaan. Se on niin sopiva, että siinä on vähän" kasvuvaraa". Alaspäin siis :P Huomenna jos käväsis vesijuoksemassa, ku löysin uuden uimapuvunkin. Sitten vaan vloppua odottelemaan ja Oulun reissua kun perjantaina Tuluksien keikalle.



(kaikkia varmaan hirveesti kiinnostaa joku mun ulkoilutakki, mutta mä ite olen ihan innoissani siitä :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti