sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Talviloma


                                                              Nauravia makkaroita :P


Lomalla on ollu kyllä niin hienot ilmat, että olis vissiin oikeesti pitäny ulkoilla enemmän kun sitä tuli tehtyä. Noh, tiistaina kuitenkin aamusta lähettiin Ahonperälle ja sielltä lähdettiin sitten laavulle paistamaan makkaraa. Markku  perheineen tuli mukaan. Villen kanssa mentiin sinne ensin mönkkärillä ja vietiin puita ja sitten se vei mut takas puoleen väliin josta kävelin muitten kanssa takas laavulle. Kotiinpäin sitten kävelin koko matkan lainaten Markun sauvoja. Sauvakävely olis oikeestaan aika jees. Tuntuu että siinä ei voi madella liian hiljaa kun sauvoilla saa kokoajan vauhtia. Illalla sitten oli vielä Spinning. Päätin, että tällä viikolla en mene vesijuoksemaan, koska on se uimahalli on aika pieni ja hiihtolomalla se on varmasti aivan täys.



Keskiviikkona lähdettiin sitten siinä puoli kymmenen aikaa ajelemaan Tampereelle päin. Kahden jälkeen oltiin perillä ja kävin shoppailemassa Indiskassa. Sieltä löytyi kynttilöitä, ihania liiloja tuikkukuppeja vai mitä nyt lie onkaan. Kaksi pientä ja yksi iso. Sitten kanamuna kuppeja. Sellasia liiiloja pienoismalleja mariskooleista. Sen jälkeen käytiin hakee meijän uudet sormukset ja siitä suunnatiin kylpylään. Kylpylä oli pienoinen pettymys. Siellä oli kaksi poreallasta, yksi mineraaliallas ja pääallas joka oli ihan paska, koska siitä oli tehty niin matala että jalat osui kokoajan pohjaan. Eli ei siellä voinu kunnolla uida. Niin joo, oli siellä vielä pieni kylmävesiallas jossa vesi oli 8 asteista ja uskaltauduin sinne kerran. Yhet drinkit juotiin siinä allasbaarissa. Mulla oli 19.15 sinne hotellin Spahan aika joten lähdettiin vähän ennen seiskaa pois sieltä. Kulmat muotoiltiin ja ripsiin ja kulmiin laitettiin väriä. Käytiin sitten illalla syömässä siinä hotellin ravintolassa hyvät safkat ja oli tarkotus vielä kävästä siinä Pub Vinyylissä, mutta mä luulin kokoajan sen olevan auki kahteen kunnes tajusin, että eihän nyt ole vloppu ja se on menny kiinni jo 12. Oltais justiinsa keretty sinne ja sitten se olis menny kiinni. No mentiin sitten aika aikasin nukkumaan ja aamulla jaksoi herätäkin sitten kauan odotetulle aamupalalle. Se oli hyvää. Söin sen verran että sinä päivänä ei enää ruokaa tarvinukkaan :) Ainoastaan pekonia jäin kaipaamaan. Niin ja juotiin vihdoin tuparilahjaksi saatu skumppa pois.



Yhdentoista jälkeen lähdettiin hotellista ja suunnattiin Ikeaan. Oon aikasemmin katellu netistä, että siellä oli kivoja lakanoita parisänkyyn. Ne kun yleensä on aika rumia tai sellasia että mä en kelpuuta niitä. Ostin sitten kahdet lakanat, mustat seka siniharmaa palloliset. Kaksi lamppuakin ostetiin kun eteisestä ja Villen huoneesta vielä puuttui ja Ikeasta saa halvalla. Sitten Lohjalle. Siellä äiti tuunaili mun vaatteita ja Ville luki varmaan koko vlopun äitin Hanoi Rocks kirjaa :) Saatiin niiltä jotain patoja ja vuokia kun oon joskus höpötelly että kun jotain ei voinu tehdä ku ei ollu sitä ja sitä niin se on pistäny korvan taakse ja kun kuulemman sattui olee alessa. Nyt pitää urakalla sitten tehdä ruokaa.  Höpöttelin Hillan kanssa ja käytiin sitten saunassakin. Perjantaina oli suunnitelmissa että Mummut tulee kylään ja viihdytetään niitä, jonka jälkeen suunnataan Anulle ja Jerelle Espooseen. Mentiin Nosturiin kattomaan The Man Eating Treetä + Swallow The Sunia josta nähtiin vaan viimeksi mainittu :/ Kivaa oli, mutta kaikki oli vähän päissään :DD Villeltäkin hävis piilarit päästä!!!!

Lauantaina oltiin suunniteltu että lähdetään ajaa takas kotiin. On sitten kiva olla kotona ja saa rauhassa sulatella sitä että loma on lopussa. Lähettiin yhen jälkeen ajaa, kun just ja just pystyttiin. Kaheksan aikaan oltiin kotona. Vietiin kamat ja lähettiin tynnyrisaunomaan. Villen porukatkin oli täällä. Mölli tuli vihdoin kotiin ! Se oli tykänny ulkona oleskella. Tänään se ensimmäistä kertaa meni itse tonne sille ostettuun pesään. Tosin se oli siellä ehkä 2 minuuttia, mutta kuitenkin :) Tänään oon siivoillu, pessy pyykkiä ja laitellu tarvaroita paikoilleen. Vielä vähän siivoomista ja toivoisin että saisin vähän kaappeja siivoiltua. Kuten lakanakaappia ja vaatekaappia, se vaan on niin perseestä. Ilta kuluukin sitten varmaan Supernaturalin parissa, niinkun sunnuntaisin yleensä.



                                                                         Möllikin päättäny opiskella karppausta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti