lauantai 28. huhtikuuta 2012

Arska.

Heipsistä taas. Eilen toivoin, että tänään aamulla paistais aurinko ja niinhän se paistoi. Oli kiva fiilis herätä :) Nyt on koko viikon menny niin, että jos aamulla on arska näyttäytyny niin illalla on ollu synkkää tai sitten toisinpäin. Haluna oli lähteä käppäilemään ulos ja ehdottomasti arskat päässä ja niinhän me mentiin.  Ehkä se kesä sieltä kuitenkin vihdoin alkaa tulemaan. Ilma oli mitä ihanin, tuulikin juuri sopivasti kun mulla oli sitten mukamas liikaa vaatteita. Samalla tarttui Tokmannilta käteen askelmittari. Siinä näkee askeleet, kalorit, matkan ja sykkeenkin. (Outoa vaan, että ei olla vielä löydetty että miten helvetissä sen saa sammutettua!)



Tällä viikolla tuli Ellokselta tilmaama paketti. Tilasin vähän urheilu housuja kun tuntui että alkaa ahdistaa noi college housut Spinningissä. Ja niin tilasin sitten vihdoin sen samanlaisen hupparin kun Hennillä ja se on ihana.


Tilasin itteleni Brandosista kesä kengätkin, mutta ne oli liian isot joten pitää odottaa pienempää kokoa ja esittelen ne teille vasta sen jälkeen :)  Ainiiin ja tilattiin Hillan kanssa samanlaiset leggarit mutta mulla ei nyt oo järkevää kuvaa niistä. (Pyysin Villeä ottaan ja se otti ihan vääränlaisia kuvia) Laitan sitten kun ne on päällä lähdössä ulos :)

Viime viikolla oli Spinning viikko ja kaheksalla eurolla sai käydä kaikissa Spinneissä ja tottakai kun sen kasi euroa kerran maksoin niin kävin sitten kolmena päivänä. Huhu, kyllä sitten tän viikon tiistaina jo tuntui että on tullu käytyä Spinnailemassa :) Nyt musta tuntuu että pitäis ehkä ostaa jotku oikeet lenkki kengät kun säären etuosa kipeytyny ja se on mahdollisesti tullu torstain kävelyn jälkeen ku Villen kanssa oltiin niin tuli vaan mieleen josko se olis voinu siitä tulla. En tiiä.

Viime viikon loppuna Timo ja Mikko kävi täällä vähän ryypiskelemässä ja Astakin ilmaantyi illalla. Mentiin Medusassa käymään kattomassa Heroesia. Se on ihan menevää rokkia tanssittavaksi ja sen takia osaksi sitten suostuin lähtemään kun mulla oikeesti ei ollu tarkotusta. Juotua tuli sen verran että sunnuntaina kykeni vielä spinniin se oli pääasia!

Tänään eka ajattelin, että tekis karppipizzaa, mutta sitten Ville keksiskin, että on niin hieno ilma, että kun ollaan Ahonperälle menossa vaihtaa mun renkaita niin vois samalla vaikka grillata. Noh, ne tietenkin oli Oulussa ja nyt muistelen että Tuulahan siitä viime vloppuna jo sanoikin :/  Mennään sitten yhelle Villen kaverille tohon naapuriin. JES! Grillausta ja mulla tekee jostain syystä ihan sikana mieli KARPALO LONKEROA! Se taitaa olla se kesä fiiiilis! ^^


Ainiiii, vappu munkkiakin on sitten syöty. Ihana työkaveri oli leiponut ja tuonut töihin. Oli niiin pakko syödä. Omnomnom. Vielä ehkä pitäis tippaleipää ostaa ja simaakin saatava maistaa. Mutta eipä tässä muuta tällä kertaa, grillailua ja muutama karpalo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti