sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Uusi vuosi.

Tästäpä alkaa sitten uusi hyvä vuosi. Edellis vuosi oli aivan mahtava ja siihen mahtu muutoksia aivan kamalasti, katotaan mitä tämä nyt sitten tuo tullessaan. Lähdettin jo perjantaina Junskun porukoiden mökille Letolle. Kalajokilaiset on perinteisesti siellä aina viettämässä vuoden vaihdetta. Mulla tosiaan oli lomaa nää joulun välipäivät ja perjantaina päätin laittaa oikeen kellon soimaan ja alkaa puuhailemaan. Tein salaattia ja lihapullia ja paistelin makkaraa valmiiksi, ostin nakkeja, perunasalaattia, punajuurisalaattia ja lisukkeiksi aurajuustoa, cheddaria ja valkohomejuustoa naposteltavaksi. Siitä on tullu kokiksen jälkeen mun toinen koukutus. Lähdin käymään Ylivieskassa vähän shoppailemassa. Suunnitteilla oli katsastaa Deviantista  ittelleni uutta korsettia. Sieltä löytyi vyötärökorsetti, hame ja ihana laukku. Sain kanta-asiakas korttiinkin melkeen leimat täyteen.

 Värit muuttui aivan liian kirkkaiksi kun otti valokuvan ja ilman salamaa oli huono. Oikeesti toi laukku on paljon tummeman liila.


Kappahlista löytyi jotain alusvaatteita ja prismassa kävin kauppaostokset tekemässä. Niin ja skumppaakin piti hakea uudeksi vuodeksi. Mölli vietiin Ahonperälle "hoitoon" ja sitten lähdettiin. Perjantain päätin ottaa vähän rauhallisemmin ja jotakuinkin se onnistuikin. Käytiin saunassa, syötiin ja pelattiin Metal Aliasta. Oli se kello kuitenkin jo jotain yli neljä tai viis kun mentiin nukkumaan.

Seuraavana päivänä tuli nukkuttua aika pitkään. Syötiin siinä aamupalat ja ihmeteltiin ja kolmen jälkeen mäkin korkkasin lonkeron. Lähdettiin käymään muutamilla ja porukka otti Donista pizzaa. Reissussa meni yllättävän kauan kun kello oli jo puoli 8 kun oltiin takas mökillä. Kuski pääsi alottelemaan ja porukkaakin alkoi pikku hiljaa valumaan lisää. Alotettiin tai no jatkettiin uuden vuoden viettoa. Oli oikeen kivaa. Keskiyöllä laitettiin mun ja Villen ostama pata ja juotiin skumppaa ja toivotettiin uudet vuodet. Mulla kävi kyllä niin tyhmästi että aloin kaatelee sitä skumppaa kun Ville sytytti sitä rakettia ja kun olin valmis kattomaan ni se oli muka loppu. Noh, meillä oli jättisädetikkuja vielä. Mutta niitä kuvia raketeista en sitten saanu vaikka oli mulla tarkotus. Lähdettiin baariin porukalla ja siellä esiintyi paikallinen bändin joka ilmeisesti soitti rokkia. Mä halusin mennä kattomaan sitä ja sisällekin maksoi 15e + narikka niin pakko sillon on bändiki kattoa. Mutta kävipä niin että yhtäkkiä mä en kyllä nähny sitten mitään bändiä. Harmittaa kyllä, mitä hittoa mä sitten oon puuhanu?! Noh, nyt kun mietin niin meillä oli Villen kanssa hyvät keskustelut niin en mää tiiä kauan me puhuttiin tupakalla, mutta jos se bändi on sitten soittanut sillon. Pojat lauleskeli karaokea ja tuntui että vähän jäi keskenkin kun sitten jo tulikin pilkku. Tilataxilla takas Letolle. Jonkun aikaa siinä oltiin hereillä kun huomasin että Ville alkoi nukkua sohvalla ja itekin oli siinä tilassa että voi hyvin mennä nukkumaan niin me mentiin varmaan ekana nukkumaan. Parhaimmat oli jaksanu yheksään :) Mutta olipa taas oikeen hyvä vuoden vaihde ja kiitos kaikille kivoille kavereille. Seuraavana päivänä lähdettiin aika äkkiä ku oltiin herätty. Joskus kolmen aikaa, kun Villen piti mennä tänään yö vuoroon niin se halus olla sitten kotona mahdollisimman pian.Nyt on just sellanen fiilis, että miks sen piti mennä töihin ja mä en haluu olla täällä yksin, ja ärsyttää saakelisti mennä huomenna töihin :/ sunnuntaiahdistus. Oli vissiin liian pitkä loma. Noh, huomisen jälkeen kaikki on taas normaalisti.


2 kommenttia:

  1. Nättejä uusia vaatteita :) Oisit ottanu kuvan niistä sun päällä.

    VastaaPoista
  2. ei ollu ketään joka olis just sillon ottanu, enkä jaksanu oottaa.

    VastaaPoista