sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Lunta tulvillaan, on raikas talvi sää...

Olipas mukava rauhallinen vloppu pitkästä aikaa. Koko viikko on itseasiassa ollut mukava ja hujahti tosi nopsaa, niin että en edes tajunut perjantaina että oli perjantai. Niin käy erittäin harvoin. Kävin maanantaina ensimmäistä kertaa vesijiuoksemassa. Mun on ollut tarkotus mennä sinne uimaan jo monta kertaa mutta aina on tullut jotain esteitä. Se oli ihan mukavaa tosin tekniikka oli ehkä mulla vielä vähän hakusessa, joten ens kerralla paremmin. joka on huomenna. Kuulin myös vesitiiviistä mp3-soittimista ja munhan piti heti saada sellanen. Tulee paljon mielekkäämpää uimisesta/vesijuoksusta. Sitä siis huomenna testailemaan.  Urheiluun liittyen ostin sitten uuden treenikassin, 2 kilon painot ja vesijuoksu vyön. Testailin painoja sitten torstaina Zumba ohjelman kanssa ja hyvin toimi. Oli kyllä lihakset kipeet sitten perjantaina, kun oli jo vähän valmiiksi kipeät.







Viikonloppu olikin suunniteltu, että ollaan vaan ihan iisisti, ens viikonloppuun voimia keräillen. Ville nauhotteli lauluja kaverinsa bändiin ja mä rauhassa puuhailin kaikkea omaa. Kun heräsin niin oli oikeen ihana talvi-ilma. Aurinko paistoi ja oli pakkasta, joten  kävin sitten kävelyllä ja piti hienoja maisemakuvia napsia, mutta oli kerennyt tulla jo pimeeempää kun olisin halunut. Perjantai aamunakin lunta oli tullu lisää. Varmaan 15-20cm ja sai ihan kaivaa auton. Nyt vois sitten lumen tulo loppu ihan tähän.  Illalla mentiin sitten vielä Ahonperälle tynnyri saunomaan ja saunasta hankeen lumienkeliä tekemään!! Siistii, en oo sellasia tehny aikoihin. Pakotin Villenki tekee!! :) Tänään katotaan muutamat Batmanit ja ulkoiltiin sen verran että kaupassa käytiin. Olipa kirpakka pakkanen. Niin ja tosiaan, tiistaina tuli Zooplussalta tilaamat tavara Möllille. Siihen pesään se ei varmaan mee nukkumaan ikinä. Se nukkuu yötkin meijän vieressä sängyssä. Mutta toi kiipeilypuu!! Siis se on nyt ollu melkeen viikon täällä ja hyvä että Mölli on ees vilkassu siihen. Oon nähny sen muutaman kerran raapivan sitä mutta se siitä. Jos se kohta ei innostu siitä niin mulla menee hermot. Laitoin sen vanhan puun meijän makkariin ja oon nähny sen käyvän raapimassa sitä paljon enemmän, viimeyönä jopa heräsin siihen. Taidan laittaa sen piiloon >:/

Ensviikko onkin sitten vaan kolme päivää ja sitten alkaa bileeeet!! Eli siis keskiviikkona töiden jälkeen lähdetään täältä ajelemaan Lohjalle, nukutaan yö ja kello 16 lähtee bussi keskustasta kohti Helsinkiä. Spinefeast 2012 here we come!!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti