lauantai 7. tammikuuta 2012

löpinää...

Ihanaa, pitkä vloppu <3 Odotinkin sitä jo kovasti. Tänään on lauantai mutta se kuitenkin kokoajan tuntuu sunnuntailta kun eilen tuli vähän juhlittua. No eipä se haittaa, huomenna ei kuitenkaan joudu vielä töihin, vaan tehdään jotain kivaa, kun sunnuntai vietettiinkin tänään.

Eilen tosiaan Villen työkaveri ja sen tyttöystävä tuli tänne iltaa viettämään. Meillä oli tarkotuksena Spineen asti olla ryyppäämättä, mutta (!) nyt piti poiketa kun ne on niin monesti yrittäny sovittaa keskenään illan istujaisia eikä oo onnistunu. Samaten sitten kutsuin Astankin tänne ja Junsku ja Lottakin tuli. Ne jäi yöksi niin otti tietenkin sitten Rekon mukaan. Oli tarkotus laittaa Mölli tonne meijän makkariin, mutta sitten päätettiinkin että katotaan mitä ne on mieltä toisistaan. Mölli oli ihan karvat pystyssä ja sähisi, Reko taas vähän vaan katteli, on kuitenkin tottunut kissoihin. Siinä sitten kun iltaa kului niin Möllikin rauhoittui, vaikka ei se lähelle menny. Baariin kun lähettiin mietin että voiko niitä jättää kaksistaan, mutta kummatkin nukkui keittiön lattialla, ihan rauhassa  niin kai ne sitten oli jonkinlaisessa sovinnossa :)

Tänään ollaan vaan rötväilty sohvalla, niinku yleensä sunnuintaisin. Käytiin Keitaalta hakemassa ruokaa, ja kateltiin Voice of Finlandia nauhalta. (Luojan kiitos voi kattoa nauhalta niin voi kelata ne laittoman monet mainokset) Villen kanssa käytettiin myös meijän saunavuoro ja nyt katteltiin Roskisprinssi.











Sitten mun on tähän vielä hehkutettava, kun tehtiin eilen täytettyjä paprikoita. Ai hitto kun ne oli hyviä. Katottiin ohje Infernosta 9/12 ja vähän muunneltiin sitä.
*Eli neljä isoa paprikaa
*pekonia(laitettiin suikaleita)
* valkosipuli crene bonjour (sopi ihan taivaallisen hyvin)
*fetaa

Von Bastardin ohjeessa käskettiin laittaa myös riisiä, mutta eihän me sellasia, raastettiin lisäksi juustoa. Ja oma mauste jota pitää joka paikkaan lisätä on tietenkin aurajuusto. Mutta oli siis niiiiiin sika hyviä! Pitää tehä heti kohta uudestaan kun noi on loppu.




                                                   Uusi korsetti ja joululahjaksi saatu tunika.

2 kommenttia:

  1. Hahaha, ei helvetti! Tyyppi asuu toisella puolella Suomea ja silti me tehään samaa ruokaa yhteisestä ajatuksesta x) Me tehtiin täytettyjä paprikoita ja tomaatteja, täytettiin ne pekonilla, paprika-chili -tuorejuustolla ja kesäkurpitsakuutioilla :) Mä tykkäsin enemmän tomaateista.

    Näytät hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. aijaa :) mä taas rakastan niin paljon paprikaa että uskon tykkääväni niistä enemmän, mutta vois tosiaan kokeilla niitä tomaattejakin.

    VastaaPoista