maanantai 27. helmikuuta 2012

Synttäreitä Tampereella.

Ihan ensimmäisenä mä kerron että me käytiin Sievissä testaamassa laskettelua. Hahahaa, kyllähän mä sen tiesin ei siitä mitään tullu. Kaatuilin, laskin, kaatuilin,kaatuilin, kaatuilin ja laskin :) Ihan hauskaa siellä oli, mutta tää oli tosiaan mun ensimmäinen kerta, että en ees uskaltanu mennä sinne korkeelle ja se on kuulemman vaan "pikku nyppylä". Huoh, eli todettiin sen olevan vähän turhaa kun suunniteltiin että lähetään hiihtolomalla laskettelemaan. Maksaa paljon siitä kun mulle riittää tollanen pienikin. Pitää harjotella eka vähän enemmän kun toi muutama tunti niin että sitä oikeesti haluu johonki isoon mäkeenkin. Mulla oli sen jälkeen ja vielä seuraavanakin päivänä kaikki lihakset ihan saatanan kipeenä. Portaiden kävely oli ihanaa ja vaihteiden vaihtokin tuntui kädessä. Pikassen ilmeisesti tuli jännitettyä lihaksia.

Lauantaina oli sitten herätys seiskan aikaa ja kasilta oli tarkotus lähteä Tampereelle päin. Lähdettiin sinne Ninan synttäreitä viettämään, mutta sitä ennen käytiin Korus Desingissä valitsemassa ittellemme sormukset. Ne on nyt hienot! Ne olisi sieltä lähettänyt sormukset meille kymppi viikolla, mutta kun oltiin suunniteltu vähän sitä meijän hiihtolomaa sijoittuvaksi jonnekin sinne päin (kun ei sinne laksemaan sitten mennä) niin päätettiin että voidaan sitten hakeakin ne. Eli ollaan varattu Holiday Club kylpylä hotelli Tampereelta.

Sormuskaupan jälkeen mä halusin käydä jossain kaupassa kattomassa ittelleni liilaa hametta. Muuta en tarvinu. Noh, siinä vieressä sattui sitten olemaan Backstreet ja sieltä se sitten heti löytyikin. Musta tyllihame jossa on liila reunus. Nyt on sitten liila vaatetuskin hoidossa. Nightwish vaatteet valmiina!! Sen jälkeen piti suunnata syömään. Seilattiin Hämeenkatua edestakas että mihin hittoon me mentäs syömään kun se sais olla ihan suht edullinen paikka ja tietenkään hampparit ja pizzat ei kelvannu. Mentiin sitten loppujen lopuksi Amarilloon jossa olikin hyvät ruoat. Ite mokasin mun ruoan kanssa sen verran, että siinä kun oli bataattia niin en muistanut että sehän on pahempikin kun peruna hiilareiden suhteen, mutta olkoot nyt sitten! Siitä suunnattiin Ninalle hervantaan kera homejuuston, valkohomejuuston, mozzarella pallojen ja omenoiden. Meillä oli juusto nyyttärit ja hitsi kun oli hyviä. Ninalle tuli Henni, Make, Jaakko, Katri, ja Elina. Ei oltu nähty aikoihin. Mä aluksi olin sitä mieltä että haluan baariin, mutta kun nää oli jo heti ilmeisesti päättäny että ne ei ole lähdössä baariin niin tyydyin sitten siihen ja eikä se mua loppujen lopuksi haitannukkaan. Sitä oli oikeen kiva rupatella pitkästä aikaa. Pitäs vaan todellakin nähdä useammin.
















Sunnuntaina lähettiin sitten kaikki ajelemaan koteihimme päin. Haettiin Villen kanssa kebabit kun pakko sitä on jotain syödä kun on matkaakin edessä, tosin en jaksanut syödä siitä paljon mitään. Kymmeneltä oltiin kotona ja oli kyllä niin väsy että heti vaan nukkumaan.

Tänään tuli housutkin jo ompelijalta. (joka olikin nopeempi kun piti olla) Niin ja tein löydön taas Halpa Hallista. Löysin talvisaappaat ja hintaa oli vaivaset 12,50e :D Tänään väsäsin myös kaalipataa sen verran että pakastinkin täyttyy! (ja todellakin täyttyy kun arkkupakastin on rikki ja pienenpieni pakastelokero jää kaapissa EI RIITÄ!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti