maanantai 24. lokakuuta 2011

Tällasta tänään..

Viikonloppu kului ihan rauhallisissä merkeissä. Sain jopa mun kirjan vihdoin luettua, Mustan Tikarin Veljeskunnan Paljastettu Rakastaja.Tämän jälkeen pidän muutaman kirjan tauon kyseisestä sarjasta ja luen välissä muuta. Oon tykänny hirveesti niistä kirjoista ja luin aina kamalalla hingulla, mutta nyt jotenkin tökki. Ehkä tää oli sitten tähän mennessä sarjan huonoin. Äh, en tiiä tai sitten kyse oli siitä että luin sitä tooosi pitkissä pätkissä enkä tyyliin kolmella kerralla loppuun. Kaksi seuraavaa on jo ostolistalla. Mutta seuraavaksi kun tästä jaksan kirjastoon aijon lainaa sieltä kaksi Joe Hillin kirjaa. Oon jo kauan odottanu, että pääsen tota ensimmäistä lukemaan.




Tehtiin taas myös vähän ruoka kokeiluja. Kanaa juuston kera. Nams.
Ensin laitettiin vuokaan öljyä ja ladottiin broilerin rintafileet vuokaan. Päälle laitettiin mausteita oman mauan mukaan ja tietenkin aurajuustoa, sitähän siis laitetaan niin joka paikkaan.



Kanan päälle laitettiin pekonisiivuja.


Lopuksi vielä päälle paljon juustoa ja tietenkin kerma.

  

Uuni 200 asteeseen ja noin 20 minuuttia ja valmista on!



Pekoni siis sopii erittäin hyvin kanan kanssa. 


Tänäänpä testailtiin sitten viimesen kerran Halloween asut ja meikit. Kummallakin oli ihan hyvät ja niihin ei tarvi enää mitään ostaa. Muuten tällä viikolla alkaa sitten valmistelu ja mustien pillien ostelu :)

1 kommentti: