Tuli siis vihdoin kokeiltua paskahiilari tortillalettujen sijaan kukkakaalilättyjä ja niistähän tuli oikeen hyviä.
Kukkakaalitortillat
neljä annosta
Pohjat:
1 keskikokoinen kukkakaali
500 g juustoraastetta
3 kananmunaa
1 keskikokoinen kukkakaali
500 g juustoraastetta
3 kananmunaa
Raasta kukkakaali ja sekoita ainekset yhteen.
Lado taikina pellille todella ohuiksi pyöreiksi letuiksi.
Paista 225-asteisessa uunissa 10 min, käännä, ja paista vielä 5 min.
Ja täytteeksihän voi sitten laitta ihan mitä haluaa. Meillä oli jauhelihaa, salaattia, kurkkua ja tomaattia. Yleensä myös fetajuustoa ja aurajuustoa ja jotain tuorejuustoa kannattaa levittää lätyn pohjalle ja se on niin hyvää. Jos tekee jauhelihasta tulista niin smetana on hyvää laittaa tai partis (turkkilainen jugu) mitä yleensä aina käytän nykyään jos kyseessä on kermaviili, smetana tai rahka. Tortilloja tehdessä mietin että mitenköhän tuo kääntäminen onnistuu mutta suht ongelmitta se kuitenkin meni.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti