keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

HÄÄT!

Tajusin juuri, että on jäänyt vähän kirjoittamatta ja tapahtumaa on ollut, kuten esimerkiksi Lotan ja Junskun häät <3 Elikkäs häät pidettiin Himangan Nelikossa, jonne oli kutsuttu pappi vihkimään. Matkanvarrella oli Timon tekemiä sikahienoja kitarakylttejä. Häät oli mukavan pienimuotoiset eli siis vieraita oli vain lähin perhe ja kaverit. Vihkiminen alkoi kolmelta ja me oltiin siellä perillä jo kahden aikaa kun Villen piti viedä soittokamojaankin sinne. illalla oli tarkotus jamitella porukalla. Kattelin Lotan valmistautumista ja upeeta hääpukua. Pakkohan se on märistä, mä niin tiesin sen jo valmiiksi.





Vihkiminen suoritettiin ulkona rappusilla. Timo ja Nepali soitti kitaroilla häämarssin hevisti ja se oli ihan mahtavaa!



Ja sitten tuli Lotta ja multa itku. Oli se jotenki vaan niin ihanaa nähdä kun se kävelee sieltä niin kauniina ja onnellisena ja Junsku odottaa sitä hymyssä suin :)








Vihkimisen jälkeen mentiin sisälle onnittelemaan hääparia, kohottamaan malja ja syömään. Muutama puhe kuunneltiin, mutta Junskun puhe oli kaikista ihanin ja piti taas vähän itkeä. On se niin ihanaa kun ihmiset on onnellisia <3


Kahvipöydän tajoilu oli nam ja tietenkin oli vuorossa sitten kakun leikkausta. Eikä ilmeisesti tiedetä kumpi polkasi ensin :) Elina ja Mari, kummatkin erikseen lauloi hääparille ihanat biisit plus Timon ja Nepalin esitys.


Illan ohjelmassa oli morsiammen sekä sulhasen ryöstöä josta selviytyi takaisin erilaisien tehtävien avulla. Lotalle ja Junskulle oli myös tehty kyselyitä esim. " Mikä ruoka Lotta olisi Junskun mielestä?! Ja Junsku sitten koitti arvata oikeita vastauksia ja niille naureskeltiin. Junskun tehtävänä oli myös piirtää Lotasta kuva silmät sidottuina.


Kattokaa nyt!! Ihanat!! Häätanssina tomi Bon Jovi.




Morsiuskimpun nappasi Saarelan Suvi ja sukkanauhan onnistui saamaan Palinin Petteri :) Lotalle ja Junskulle annettin myös liput Nummirockiin häälahjaksi, eihän sitä vaan voi jättää väliin.






Sitten alkoi vapaa juhlinta ja paikalla oli oikeestaan vaan kaverit enää.  Sää oli sallinut meitä sillon kun se oli tärkeintä. Soittokamat oli pystytetty pihalla olevaan grillikatokseen ja siinä oli hyvä sateen suojissa istuskella, kuunnella poikien jamittelua ja juhlia tuoretta avioparia. Ilta ja kokopäivä oli ihan mahtava kuin myös hääpari sanoi. Paikan päälle sai siis jäädä yöksi ja niinpä juhlat jatkui yömyöhään ja aamulla vasta suunnattiin kotiinpäin. Hääpari tosin lähti muualle viettämään hääyötä :)



Kiitos Lotalle ja Junskulle, oli ihanat häät. Ootte ihania <3


Meistäkin yksi kuva pitää laittaa ku ollaan hienona :) (Tosin en tajua miksi mulla on noin huonon näkönen ryhti vaikka korsettiki päällä)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti